• Haberler
  • Spor
  • Dinçer Azaphan'dan Minik Galatasaray'lıya İcardi Sürprizi

Dinçer Azaphan'dan Minik Galatasaray'lıya İcardi Sürprizi

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Hatayspor maçı sonrası küçük Galatasaray taraftarının, yıldız golcü Mauro Icardi'ye ulaşamadığı anları gören ünlü iş insanı Dinçer Azaphan, Adanademirspor maçında minik taraftara unutamayacağı bir sürpriz hazırladı.

  • 656

Galatasaray’ın Hatayspor ile oynadığı maç sonrası küçük bir Galatasaray taraftarı olan Emir, yıldız futbolcu Mauro Icardi'ye sarılmak istemiş ancak kendisini durduran görevli yüzünden sarılamamıştı. Emir üzüntüden bir hafta okula gitmemişti. Bu olayı gören ve duyan ünlü iş insanı  Dinçer Azaphan, minik Galatasaray’lı Emir’e unutamayacağı bir sürpriz hazırladı.
Minik taraftarı Adanademir Spor karşılaşmasında Icardi ile seramoniye çıkartan ünlü iş adamı Azaphan daha sonra minik taraftar için locasını açtı ve maçı oradan izlemesini sağladı. Daha sonra küçük çocuğun Galatasaraylı yıldızlar ile çekildiği fotoğraftaki mutluluğu ise sosyal medya kullanıcılarını sevindirdi. Azaphan’ın bu sürprizi sosyal medyada büyük takdir topladı. Ayrıca ünlü işadamı kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pazartesi doğru okula Emir notu paylaştı.

Bakmadan Geçme