Devrim ve Demokrasi Şehitleri Haftası kutlandı

Fethiye Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Bahriye Üçok Park'ında Demokrasi Şehitleri için anma programı düzenlendi. ADD Başkanı Nursel Türetken'in konuşmasıyla başlayan etkinlik şarkılar ve şiirler söylenerek devam etti.

  • 793
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Devrim ve Demokrasi Şehitleri Haftası kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24-31 Ocak Devrim ve Demokrasi Şehitleri Haftası nedeniyle Fethiye Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Demokrasi Şehitleri Anma programı düzenlendi. Bahriye Üçok Park’ında düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ardından program ADD Başkanı Nursel Tüketken’in konuşmasıyla başladı. Etkinlik, konuşmalardan sonra şarkılar ve şiirler söylenerek devam etti.Haber
Programın açılışında konuşan ADD Başkanı Nursel Türetken,’’ Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi olarak 24-31 Ocak tarihleri arası olan Devrim ve Demokrasi Şehitleri Haftası nedeniyle buradayız. Bu hafta çok anlamlı ve önemlidir. Derneğimizin kurucusu Uğur Mumcu, Muhammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok gibi değerli gazeteci araştırmacı yazarlar Gaffar Okkan gibi görevlerinin aşında katledildi. Bu insanları unutmayacağız ve sonsuza kadar yaşatacağız. Fikir özgürlüğünün olması gerektiği bir demokratik Türkiye Cumhuriyeti devleti istiyoruz. Onun için biz dernek olarak bu değerli insanları bir kez daha andık ve anmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Haber
BUGÜN BURADA DEMOKRASİ VE DEVRİM ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ
Etkinliğe katılan Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter,’’ İlk göz ağrım olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin üyesiyim. Aynı zamanda Fethiye Yerel Tohumlar Derneği’nin de başkanıyım. Bugün burada demokrasi ve devrim şehitlerimizi anıyoruz. Bu güzel etkinlik için emek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
Haber
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NE 25 SENEDİR ÜYEYİM
Atatürkçü Düşünce Derneği’ne 25 senedir üyeyim diyen Güldane Görener,’’ İstanbul ve Fethiye’de Atatürkçü Düşünce Derneği’ne 25 senedir üyeyim. Gerek Fethiye’nin gerekse İstanbul Kadıköy’ün bütün çalışmalarını destekliyorum. Her etkinlikte var olmaya çalışıyorum. Bu güzel çalışma için Fethiye Belediyesine ve Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi’ne teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
HaberHaberHaber

Bakmadan Geçme