• Haberler
  • Güncel
  • Devlet Bahçeli, 'Türkiye'nin Yükselişinden Memnun Değiller'

Devlet Bahçeli, 'Türkiye'nin Yükselişinden Memnun Değiller'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla'da konuşuyor. Bahçeli, '14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller' dedi.

  • 1010
Devlet Bahçeli, 'Türkiye'nin Yükselişinden Memnun Değiller'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Muğla'da konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;  

Kalp işareti yapan iki yüzlü siyasiler Muğla'yı kandıramaz.

Bazı ülkelerde demokrasi düşmanları sahne almıştır. Sandık demokrasinin namusudur. Bu namusa musallat olanlar demokrasi düşmanıdır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan her vatandaşıma çağrımdır. Mutlaka sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar.

14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiği, milli ve manevi değerlerin rehberliğiyle geçilmesi gereken kavşağıdır. Sıra aziz milletimdedir. Birlikte çok daha güçlüyüz, güzeliz. Elbette yaparız, hep birlikte başarırız. Allah hepinizden razı olsun.

Kılıçdaroğlu'nun siyasi amacı egemenlik çıkarlarından vazgeçmiş bir Türkiye'dir. Kılıçdaroğlu'nun destekçileri HDP'dir, PKK'dır, YPG'dir, FETÖ'dür. Anlaşılan cumhuriyet, zillet ittifakını rahatsız ediyor. Türkiye'de rejimi değiştirecek cumhuriyeti yıkacak bir alçak, bir şerefsiz henüz anasının karnından doğmadı.

"TÜRKİYE'NİN YÜKSELİŞİNDEN MEMNUN DEĞİLLER"

Hevesi kursağında kalacaktır. Hayalini kurduğu, karanlık bir ülke tablosuna asla ulaşamayacaktır. 14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır. İHA'larımıza SİHA'larımıza KIZILELMA'ya KAAN'a TCG Anadolu'ya Hürkuş'a havayollarından demiryollarına hazımsız olanlara Türk milleti asla hoş görmez. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller.

 

Bakmadan Geçme