DEVA PARTİSİ, FETHİYE'DE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye İlçe Yönetimi, bölge genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Parti yönetimi esnaf ziyaretlerinin yanı sıra stant çalışmaları ile birlikte bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor.

  • 1195
DEVA PARTİSİ, FETHİYE'DE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç ve ilçe yönetimi, beraberinde DEVA Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’nin farklı noktalarındaki esnaf ve  vatandaşlara yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor.
Ziyaretleri değerlendiren DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç; “İlk olarak gittiğimiz her yerde, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını iletiyoruz. Pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor durumda olan esnafımız artık mevcut iktidara inancını yitirmiş durundadır. Esnafın yüzü gülmüyor. Vatandaşın ise alım gücü yok. Herkesin derdi geçim sıkıntısı. Vatandaşımıza bir dokunuyoruz, bin ah işitiyoruz” dedi.
Esnafın yakın ilgisiyle karşılanan DEVA Partisi yöneticileri esnafın şikâyetlerini dinlerken bir yandan parti politikalarını anlatarak esnafla sohbet gerçekleştirdiler.
 

Bakmadan Geçme