• Haberler
  • Güncel
  • Dernek Başkanı Yalçın'dan İsmail Balaban'a Kınama Mesajı

Dernek Başkanı Yalçın'dan İsmail Balaban'a Kınama Mesajı

Nif Yörükleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yalçın, Fethiye'de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinin final müsabakasında rakibinin elini kaldırarak güreşten çekilen ve daha sonra seyirci ile tartışan İsmail Balaban ile o anları kayda alan Gazeteci Emrullah Gök'e çektiği görüntüleri zorla sildirmesi üzerine tepkisiz kalmadı ve kınama mesajı yayımladı.

  • 1900

Popüler güreşçi İsmail Balaban, seyirci ile tartıştırtan sonra hızını alamayıp "Şu telefondakileri siler misiniz?" diyerek tartışmanın görüntülerini çeken muhabir Emrullah Gök'ün yeleğini tutup, görüntüleri silmesini istedi. Bu yaşanan olaydan dolayı İsmail Balaban’ı kınan ve tepki gösteren Nif Yörükleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yalçın açıklamalarda bulundu.
Nif Yörükleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yalçın yaptığı açıklamada, “İsmail Balaban, kendisine yakışmayan bir harekete imza atmıştır. Görevi çekim yapmak olan bir gazeteciye saldırıp tehdit etmek sporcu ahlakına yakışmayan bir durumdur. Bu sebepten dolayı İsmail Balaban’ı kınıyor, gazeteci Emrullah Gök’e geçmiş olsun diyorum”
 

Bakmadan Geçme