DEPREMZEDE VATANDAŞLAR, FETHİYESPOR MAÇINDA

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi

  • 705
DEPREMZEDE VATANDAŞLAR, FETHİYESPOR MAÇINDA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, depremzedelerin moralini yükseltmek için düzenledikleri etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda, Fethiyespor ile Karacabey Belediyesi arasında oynanan maça 50 kişilik bir depremzede grubu stadyuma getirildi.

Maçı izlemeleri için stadyuma getirilen depremzede izleyicilere köfte ekmek ikram edildi. Etkinliğe katılan depremzede izleyiciler, maçı izlemenin keyfini çıkarırken bir yandan da yaşadıkları zorlu süreci unutarak moral depoladılar.

ÇATAL, “FETHİYESPOR OLARAK DEPREMZEDELERİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLADIK”
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, biz de Fethiye ve Fethiyespor olarak depremzedeleri ağırlamak için uğraşıyoruz. İlçe Emniyet Müdürümüz Kayhan Bey’in teşvikiyle beraber 250’ye yakın depremzede geldi buraya, onlar da inşallah psikolojilerini toparlarlar. En güzel şekilde ağırladık, buna vesile olan emniyet müdürümüze de teşekkür ederi” dedi.
DEPREMZEDE VATANDAŞLAR, FETHİYESPOR MAÇINDA

Bakmadan Geçme