Denizatı Restaurant'ta Yılbaşı Coşkusu

Fethiye Sahil Bandı'nda adından çokça söz ettiren Denizatı Restaurant, bu yılbaşında da vatandaşların tercihi oldu. Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir yılbaşı gecesine dair çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 1277

Denizatı Restaurant'ta Yılbaşı Coşkusu

2024 yılına girilmesiyle beraber Fethiye Sahil Bandı’nda adından çokça söz ettiren Denizatı Restaurant’ta da yoğunluk oluştu. Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir, yeni yıla özel mekandaki oluşan yoğunluk ile yeni yıl mesajını mikrofonlarımıza iletti. Özdemir, her sene gelenek haline gelen yılbaşı eğlencesine misafirlerinin, arkadaşlarının ve dostlarının katıldığını belirtti.

Denizatı Restaurant'ta Yılbaşı Coşkusu

Denizatı Restaurant İşletmecisi Yasin Özdemir, “Öncelikle 2024 yılının vatanımıza, milletimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve herkese şans mutluluk ve öncelikle huzur getirmesini diliyorum. Her sene olduğu gibi işletmemizde de yılbaşı eğlencesi yapıyoruz. Misafirlerimizle, arkadaşlarımızla çok güzel bir eğlence tertipledik. Her sene tekrar ediyoruz. Herkese gerçekten huzur dolu bir yıl diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Denizatı Restaurant'ta Yılbaşı Coşkusu

Bakmadan Geçme