DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, ilçe binasında düzenlenen açıklama toplantısı ile Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. 

  • 1943
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkanlığından istifa ederek, milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Demir’i siyasetçiler, iş adamları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Coşkulu bir kalabalığın geldiği toplantıda vatandaşlar yollara taştı. Konuşmasını yapmadan önce kürsüye Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Milletvekili Burak Erbay, millet ittifakı temsilcileri, meclis üyeleri, oda ve STK başkanları ile ilçe yönetimini çağıran Milletvekili adayı Demir, “Şu anda da milletvekili aday adayıyız. Örnek alıyoruz, örnek aldığımızı da uyguluyoruz” dedi. 
“BEN İÇİNİZDEN BİRİYİM” 
Fethiye’den milletvekili çıkmadığına değinen Mehmet Demir, “Ben Adayım Çünkü İçinizden Biriyim” diyerek alkışlar içinde adaylığını açıkladı. Demir, konuşmasında, “Dile kolay arkadaşlar 89’uncu yılda Cumhuriyet Halk Partisi’ne gitmiştim. Yanında Yücel Börekçi adında bir arkadaşım daha vardı. Birimiz 18, birimiz 19 yaşındaydı. Biz oraya gittiğimizde ilk eleştirdiğimiz kişi İlçe Başkanımız olmuştu. 89 yılında Yücel Börekçi ile beraber Mutafa Başkanımızdan söz istedik. Genç olmamasından şikâyetçi olduk.  Mustafa Başkanımız o zaman “sizler çalışacaksınız, gençleştireceksiniz, bizi sandalyeye oturtacaksınız.” demişti. Bugün bakıyorum; partimizde o kadar çok genç var ki, gurur duyuyorum. Bugün onun dediklerini biz yerine getirdik, İlçe Başkanı olduk. Şu anda da milletvekili aday adayıyız. Biz örnek alıyoruz, örnek aldığımızı da uyguluyoruz” dedi.  
“CHP BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ”
Konuşmasına devam eden Demir, “Hiçbir zaman hiçbir arkadaşıma kırılmadım. Kızdım, gönül koydum ama Cumhuriyet Halk Partisi’nden hiç kimseyi ötekileştirmedim. İlk defa Cumhuriyet Halk Partisi 25 yıl sonra Alim Bey ile belediyeyi aldı. Ekip olarak müthiş bir çalışma örneği gösterdik. Ben sokaklarımızın her birisini biliyorum, diğer adaylar da öğrensin sonra aday olsun. Her bir delegemin, üyemin evinin açık adresini biliyorum. Onların da bilmesini istiyorum. Başarı öyle geliyor.  Cumhuriyet Halk Partisi’ne inanın, güvenin. Biz inanıyoruz, güveniyoruz. Muğla’da en az 5 milletvekili çıkartacağız. Bunun sebebi de Fethiye, Bodrum, Marmaris, Milas, Datça, Menteşe korkunç çalışıyor. Çalışmanın örneği. Fethiye’ de 2 kişiden birisi CHP’li şu an. İnşallah inanıyoruz, güveniyoruz. Yukarda ki büyüklerimizle istişare yapıyoruz. Onlar da bize bir güvence verdi. Adaylığımız söz konusu oldu. Bundan sonra Mehmet Demir Fethiye İlçe Başkanı değil, CHP’nin milletvekili aday adayıdır. Dev bir çınar var, altında bizler varız. Biz bir mevkiye gelmek için buralara gelmedik. Bizi mevkiye getirmeyebilirlerdi, kırılmayacağız, darılmayacağız, üzülmeyeceğiz. Bizim tek bir ortak yerimiz var Cumhuriyet Halk Partisi. Kimsenin CHP’ye küsme lüksü yok. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün kurduğu bir parti. İlkelerimiz doğrultusunda CHP bizim olmazsa olmazımız. Atatürk olmazsa olmazımız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. 
“BUGÜN ÇOK KALABALIĞIZ”
Adaylık açıklamasında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Gerçekten bugün çok kalabalığız. 2019 yılında aynı bu şekilde ben de adaylığımı açıkladığım zaman partimiz üçüncü kattaydı. Caddelere taşmıştık. İnşallah bugün olan kalabalık da önümüzdeki süreç içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını, Millet İttifakı’nın iktidarını taçlandırır diye düşünüyorum.  Ben sizlerin huzurunda 6 partimizin değerli yöneticilerine, genel başkanlarına bu zor süreçlerde vermiş oldukları mücadelelerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“TEMEL İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILAMAKTA ZORLANIYORUZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Mevcut iktidarın ülkeye verdiği zararı hepiniz biliyorsunuz. Turizmci biliyor, ziraatla uğraşan tarımcılar biliyor, emeklimiz biliyor, gençlerimiz biliyor. Bunu damarımıza kadar hissediyoruz. Geçinmekte zorlanıyoruz. Temel ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlanıyoruz. Faturalarımızı, kiramızı, BAĞ-KUR’umuzu, sigortamızı ödeyemiyoruz. Tarım yapacağız; ilaç, gübre alamıyoruz. Turizmciler büyük sıkıntı içerisinde. İşte bu sıkıntının tek sebebi var o da mevcut saray düzeni, AKP iktidarı ve maalesef peşine takılan Milliyetçi Hareket Partisi. Bu ülke güzellikleri hak ediyor. Bu ülkeye buraya kolay gelmedi. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları büyük bir savaş verdiler. Büyük bedeller ödendi” ifadelerini kullandı.

DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
DEMİR, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bakmadan Geçme