Demir'den 2022 mesajı

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir 2022 yılı mesajı yayımladı. Demir mesajında 'Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Muğla'mızın sahip olduğu potansiyeli artırmak için yoğun bir çaba sarf ettik, sarf etmeye devam ediyoruz. Hükümetimizin, devletimizin kaynaklarını tarafsız, adil ve en etkin şekilde sizlerle buluşturmak için her alanda çalışmalarımız bulunmaktadır.' dedi.

  • 718
Demir'den 2022 mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 2022 yılı için mesaj yayımladı. Demir mesajında, 2021 yılı çalışmalarından söz ederek Muğla için 2022 hedeflerinden söz etti.
Demir mesajında, “2021 yılını hüzün ve sevinçleriyle geride bırakırken, hep birlikte yeni umutlar yükleneceğimiz 2022 yılına giriyoruz. 
Bir önceki yılın muhasebesini yapıp, yeni yılın yeni hedefleri bizlere müreffeh yarınlara ulaşmamız için taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. 
Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Muğla’mızın sahip olduğu potansiyeli artırmak için yoğun bir çaba sarf ettik, sarf etmeye devam ediyoruz. Hükümetimizin, devletimizin kaynaklarını tarafsız, adil ve en etkin şekilde sizlerle buluşturmak için her alanda çalışmalarımız bulunmaktadır. 
Elbette 2021 yılında koronavirüs salgını dışında pek çok acı olay da yaşadık. Bölgemizi etkileyen yangın afeti ciğerlerimizi yaktı. Başta Muğlalı hemşehrilerimiz olmak üzere ülke olarak tek yürek şekilde afet felaketiyle mücadele ettik ve dünyaya birlik beraberliğin en güzel örneklerini sergiledik.” dedi.
Muğla’nın birçok alanda hizmet aldığına vurgu yapan Demir, mesajının devamında, “Yaşanan sürece rağmen Muğla’mızda başta sanayi ve üretim olmak üzere sağlık, eğitim, ulaşım,  tarım, sosyal hizmetler gibi daha birçok alanda önemli mesafeler kat etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz.
2022 yılında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Muğla’mız ve ülkemiz için var gücümüzle çalışarak, gelecek nesillerimiz için çok daha güçlü bir Türkiye’yi yarınlara taşıma kararlığımızı artıracağız!” ifadelerini kullandı.
Demir mesajını; “Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve Muğlalı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.


 

Bakmadan Geçme