Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Malvarlığı paylaşımı nedeniyle husumet bulunan dayı ve yeğeni arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli dayı kendisini ve eşini odun ile darp eden yeğenini tüfekle öldürdü.

Ramazan G., burada Osman K.’e doğru ateş açtı
Ramazan G.’nin açtığı ateş sonucu Osman K. , kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu Osman K.’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
Kavgada ağır yaralanan Elif G. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tavas Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi tamamlanan Elif G., Denizli’ye sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Osman K.’in cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı Morgu'na kaldırıldı. Elif G.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, Ramazan G., ise Tavas Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme





