Cumhuriyet Aydını Gençler, Andımız ve Gençliğe Hitabe Dağıttı

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gripin konseri düzenlendi. Gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisi olduğu etkinlikte Cumhuriyet Aydını Gençler 1500 adet Atatürk'ün gençliğe hitabesi ve andımızın yazılı olduğu bildirge dağıttı.

  • 657

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gripin konseri düzenlendi. Gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisi olduğu etkinlikte Cumhuriyet Aydını Gençler 1500 adet Atatürk’ün gençliğe hitabesi ve andımızın yazılı olduğu bildirge dağıttı.
Cumhuriyet Aydını Gençler adına açıklamalarda bulunan genç siyasetçi Turhan Doğu; “Bugün, kendini cumhuriyet ilke ve devrimlerini koruma misyonuna adamış genç arkadaşlarımızla beraber Beşkaza Meydanında Fethiye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu konser alanında insiyatif alarak 1500 adet gençliğe hitabe ve andımız bildirgemizi dağıttık.
Cumhuriyetimizin 100. yılına ilerlerken, ikinci tur seçimleri için canla başla çalışan kıymetli gençlerin hakkını kimse ödeyemez. Çalışmalarımız Atatürk Türkiyesini inşa edene kadar devam edecektir.
Mücadele etmek en büyük erdemdir ve örgütlü mücadelenin karşısında hiç bir kuvvet duramaz.
Birlikte Cumhuriyetimize sahip çıkma ve değerlerimizi koruma konusunda kararlıyız. Başta işinden, eşinden, çocuğundan, keyfinden vakit ayırarak bizlere destek olan yol arkadaşlarıma ve konserde emeği geçen Sayın Alim Karaca ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme