Cumartesi günü Çalış Halk Plajı doldu taştı

Fethiye Belediyesi Akmaz ve Karaot'un ardından Çalış'a da bir halk plajı kazandırdı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 'Rant için değil, halk için çalışıyoruz' diyerek hizmete sunduğu Çalış Halk Plajı'nda Cumartesi yoğunluğu yaşandı. 

  • 2376
Cumartesi günü Çalış Halk Plajı doldu taştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çalış sahilde kiraladığı 10 dönümlük araziyi, halk plajı yaptı. 4 yıllık kiralanan araziye Çalış’a uygun ahşap malzemeler ile halk plajı yapıldı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 'Rant için değil, halk için çalışıyoruz' diyerek hizmete sunduğu Çalış Halk Plajı’nda Cumartesi yoğunluğu yaşandı. Denize girerek serinleyip hem de uygun fiyatlı yiyecek, içecek gibi ürünlerden faydalanmak isteyen vatandaşların tercihi Çalış Halk Plajı oldu.

Şezlong 25, çay 3, tost 30, soğuk içecekler ise 20 ila 30 TL

Türkiye’de her gün artan enflasyon, gelen yeni zamlarla birlikte zor günler yaşanıyor. Fethiye’de de denize girilecek alanlarda özel işletmelerin fahiş fiyatlarından dolayı vatandaşlar uygun fiyatlı yerleri tercih ediyorlar. Fethiye Belediyesi’nin işlettiği Akmaz ve Karaot Plajlarına bir yenisi daha eklendi. Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Çalış Halk Plajı da hizmete açıldı. Çalış halk plajında çay 3 TL, tost 30-40 TL, soğuk içecekler ise 20 ila 30 TL arasında vatandaşlarla buluşuyor. Şezlong ise sadece 25 TL.

Cumartesi günü Çalış Halk Plajı doldu taştı

Bakmadan Geçme