Cove Coff Ee Lab Törenle Hizmete Girdi

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Ünal Toksöz Caddesinde üç işletmeci genç tarafından açılan COVE COFF EE LAB düzenlenen tören ve büyük bir katılımla hizmete girdi.

  • 367
Cove Coff Ee Lab Törenle Hizmete Girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yatağan Cumhuriyet Mahallesi Ünal Toksöz caddesinde, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün oğlu Sabri Toksöz, ortakları Can Sakıp Paksoy ve Fırat Demircioğlu olmak üzere üç işletmeci tarafından açılan COVE COFF EE LAB düzenlenen tören ve büyük bir katılımla hizmete girdi.

Açılış Törenine, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işletmeciler, yakınları ve kalabalık vatandaştopluluğu katıltıldı.

Törende sırasıyla, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç birer konuşma yaptılar.

Konuşmacılar, her geçen gün büyüyerek gelişen Yatağan İlçesine böyle güzel bir mekan kazandırdıkları için Sabri Toksöz, Can Sakıp Paksoy ve Fırat Demircioğlu’na teşekkür ederek bu güzel mekanın işletmecilerine ve Yatağan’a hayırlı olmasını dilediler.

Bakmadan Geçme