• Haberler
  • Spor
  • Coşkun, 'Lig tablosunda hak ettiğimiz yerlere geldik'

Coşkun, 'Lig tablosunda hak ettiğimiz yerlere geldik'

Fethiyespor Yöneticisi Berk Coşkun, Fethiyespor'un 4-3 kazandığı İskenderunspor maçı ile Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

  • 1071

Fethiyespor Yöneticisi Berk Coşkun, Fethiyespor’un 4-3 yendiği İskenderunspor ile Çarşamba günü Fethiyespor’un Türkiye Kupası’nda oynayacağı Tokat Plevne Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Coşkun yaptığı açıklamada “İskenderunspor maçında 0-2 geriye düşmemize rağmen takımımız 2-2’yi bulmayı başardı. Biz zaten geriye düştüğümüzde bile kazanacağımızdan hiç şüphemiz yoktu. 2-2’den sonra şanssız bir gol daha yedik. Sonra devre arasına girmeden 3-3’ü bulmak bizim için çok önemliydi. Soyunma odasında hocalarımız ve teknik ekibimiz hep beraber kenetlendik ve konuşmayı yaptık 4-3 kazanmasını bildik. Lig tablosunda hak ettiğimiz yerlere geldik. Şuanda 7. Sıradayız inşallah daha yukarılara gideceğiz. Hedefimiz play off ve daha yukarısı. Taraftarlarımız bu takımı desteklemeye devam etsinler. Bu takıma biz inanıyoruz, Taner hocamızın arkasındayız. Tokat maçını da yenerek seriye devam etmek istiyoruz. Tokat’ı yenip Uşak’a moralli gitmek istiyoruz.
 

Bakmadan Geçme