Çocukların Sanatsal Gelişimlerine Katkıda Bulunuluyor

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde çocuklara yönelik sanat atölye çalışmaları ve el sanatları atölye çalışmaları ile çocukların sanatsal gelişimlerine katkıda bulunuluyor.

  • 506

Atölye çalışmaları çerçevesinde resim, seramik, ebru sanatı başta olmak üzere origami ahşap tasarımlar üzerine çocuklar alanında uzman eğitmenler eşliğinde hafta sonlarını verimli bir şekilde geçiriyor. El sanatları atölye çalışmaları olarak geri dönüşüm plastikten ve kağıtlardan obje yapımları ile çocuklar sanat eseri üretirken ayni zamanda çevreye karşı duyarlılık oluşturuluyor.

Çocukların Sanatsal Gelişimlerine Katkıda Bulunuluyor

Atölyelerden sorumlu gençlik çalışanı Yelda Kurt ”Çocuklarımızın gelişim çağında sanatsal etkinlikler ve atölye çalışmaları ile bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Süreçte yoğun bir katılım ile yaz kış atölyelerimize çocuklar katılım sağlayarak psiko-motor becerilerine katkı sağlıyoruz. Bugüne kadar 580 çocuğumuzu sanat atölye çalışmaları ile bir araya getirdik. Bu çerçevede bize desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların Sanatsal Gelişimlerine Katkıda Bulunuluyor
Çocuk sanat atölyeleri, çocukların sosyal hayata karışıp bilmediklerini öğrenirken eğlenebilecekleri, oldukça renkli bir sanat dünyasının kapılarını aralar. Çocukların sanata olan ilgisini artırmak, sosyal becerilerini artırmak, kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla atölyelere yoğun ilgi devam ediyor.

Bakmadan Geçme