'Çocuklar seni özledi gel' dedi, KADES ihbarıyla tutuklandı
Evli çiftin boşanma aşaması kaosa dönüştü. Eşinin 'Çocuklar seni özledi' demesi üzerine eve gittiğini, ardından KADES'e yapılan ihbarla tutuklandığını belirten Niyazi Y., 'Artık canıma tak etti. Ben bu para cezalarını ödediğim halde çocuklarımı göremiyorum. En son olayda da 1 yıl 5 ay 18 gün hapis cezası verildi. Bu durumlardan mustaribim. Bir an önce davanın bitmesini istiyorum' dedi.

“Artık canıma tak etti”
Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Dairesi (ADM) aracılığıyla çocuklarını görmeye gittiğini anlatan Niyazi Y., "ADM aracılığıyla görüşe gittiğimde 12.00 ile 15.00 arası çocuklarımı alıyorum. Teslimini yapıyorum ve sıkıntı olmuyor, problem yaşamıyoruz. Çünkü ADM personellerinin bulunduğu yerde polisler de olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Sonrasında sıkıntılar başlıyor. Mesela bir gün İstanbul'dan Kocaeli'ye döndüm. Beni polis aradı. 'Hakkınızda şikayet var' dedi. İfade verdim, bana hapis ve para cezaları gelmeye başladı. Artık canıma da tak etti. Ben bu paraları ödediğim halde çocuklarımı göremiyorum. En son olayda da 1 yıl 5 ay 18 gün hapis cezası verildi. Bu durumlardan mustaribim. Bir an önce davanın bitmesini istiyorum.
Mahkeme kararı olmasına rağmen çocukları apar topar İstanbul'a götürdü. Bu süre zarfında benim babalık görevini yerine getiremediğim ortaya çıktı. Ben bu görevi yerine getirmeye çalışıyorum ama bana engel koyuyor" ifadelerini kullandı.
Servis şoförü olarak çalıştığını söyleyen Niyazi Y., "Durumum iyi. Evimi gösterebilirim, oturabilir pozisyonda. Çocukların odası var. Her şeyimiz var. Benim bir suçum yok, çocuklarımı göremiyorum" dedi.
Bakmadan Geçme





