Çocuk istismarcısına operasyon düzenleyen polise silahlı saldırı
Bir çocuğu istismar ettiği iddiası üzerine evine operasyon yapılan şüpheli M.Ö. (22), polis memuru N.Y.'ye ateş ederek yaraladı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken eve yapılan operasyonda, şüpheli M.Ö.'nün önce 14 yaşındaki bir çocuğun kafasına, ardından da kendi kafasına ateş ederek hem kendisini hem de çocuğu yaraladığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaçırdığı çocuğa ve kendi kafasına ateş etti
Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, şüphelinin bulunduğu eve operasyon yaptı. Yapılan operasyonda, şüpheli M.Ö.’nün önce adreste tuttuğu 14 yaşındaki İ.S.Y. isimli çocuğu kafasından vurduğu, ardından da aynı silahla kendi kafasına ateş ettiği öğrenildi.
Hastaneye kaldırılan, polis memuru N.Y., İ.S.Y. isimli çocuk ve şüpheli M.Ö.’nün ağır yaralandığı, 3’nün de hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme

Köyceğiz sazlıklarda yangın

Büyükşehir ‘Tarlanıza Geliyoruz’ Projesiyle Milaslı Üreticilerin Yanında

Başkan Akdenizli’den Başkan Karaca’ya Güreş Daveti

Muğla’da Vahşi Depolama Alanları Yeşile Dönüşüyor

Muğla Valiliği’nde Yangın ve Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi

Fethiye’de Ters Yönde Sollama Yapan Sürücüye Ceza