Çoban, 'Çiftçi yine milletin efendisi olacak' 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, don nöbetinde olan üreticileri seralarında ziyaret etti. Çiftçilerle sohbet eden İlçe Başkanı Çoban, sorunlarını da dinledi. Çoban, 'İyi Parti iktidarında köylü, çiftçi tekrardan Atatürk'ün ulaştırdığı hedeflere ulaşacak yine milletin efendisi olacak' dedi. 

  • 1021

Aynı zamanda Ziraat Mühendisi de olan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, don nöbeti bekleyen çiftçileri seralarında ziyaret etti. 19 yıldan bu yana Türk tarımı ve üreticilerinin durumunun kötüye gittiğinin altını çizen İlçe Başkanı Çoban, İyi Parti iktidarında bu sorunların çözüleceğini vurguladı. 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban açıklamasında, “İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı olarak Zirai don tehlikesi altında gece nöbetinde bulunan çiftçilerimize ziyarette bulunduk. Hayır ve dualarını aldık. 19 yıldır Türk tarımının ve dolayısıyla Türk çiftçisinin hali ortada. Gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Hükümet çiftçiyi, çiftçinin sıkıntılarını görmezden geliyor. İyi Parti iktidarında köylü, çiftçi tekrardan Atatürk'ün ulaştırdığı hedeflere ulaşacak; yine milletin efendisi olacak” dedi. 


 

Bakmadan Geçme