Çıkış noktası Karabük

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından tekrar yükselişe geçerek Esenler Erokspor'a kaptırdığı liderliği almak için çalışmalarını sürdüren Fethiyespor yarın saat 13'de oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı için Karabük'e gitti.

  • 918
Çıkış noktası Karabük
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk yarısını aldığı başarılı sonuçlar ile en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 9 puan önünde lider olarak bitiren Fethiyespor’da son dört haftadır işler yolunda gitmiyor.4 haftada aldığı 4 mağlubiyet ile kaybettiği 12 puanın yanı sıra liderliği de Esenler Erokspor’a kaptıran Fethiyespor tekrar yükselişe geçerek kaybettiği liderliği geri almak istiyor.
Yarın oynayacağı  Kardemir Karabükspor karşılaşmasına Antalya’da hazırlanan Fethiyespor karşılaşma için Karabük’e gitti. Kardemir Karabük karşılaşmasını Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu'nun yardımcılıklarını Ali Gün ve Miraç Berk Kölemen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Koç.HaberHaber

HASAN ÖZYER - ÖZYER GROUP VE LİBERTY LARA OTEL AİLESİ’NE TEŞEKKÜR

Kardemir Karabükspor karşılaşmasını kazanarak yeni bir seri yakalamak isteyen Fethiyespor  maçın hazırlıkları için Antalya’da kamp yaptığı Liberty Lara Otel ailesine teşekkür mesajı yayınladı.
Fethiyespor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Yeşilyurt DÇ Ofspor ve Kardemir Karabükspor müsabakaları için Antalya’da kamp yapan takımımıza kapılarını açan ve en iyi şekilde ağırlayan Hasan Özyer - Özyer Group ve Liberty Lara Otel ailesine Fethiyespor Kulübü olarak çok teşekkür ederiz” denildi.Haber

FETHİYESPOR KULÜBÜ BAŞKANI ESAT BAKIRCI’DAN AÇIKLAMALAR

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı tarafından da Kardemir Karabükspor maçı öncesinde sosyal medya hesabından açıklama geldi.Bakırcı yaptığı açıklamada “Ben hayatımı kendi iş dünyama ve Fethiyespor’a vermiş bir kişiyim. Yıllardır hiçbir karşılık beklemeden sadece Fethiyespor sevgisi ile Türk Futbolu’na hizmet etmeye çalışıyorum.
Ne acıdır ki, son haftalarda kulübüm Fethiyespor adına saha içinde inanılmaz hakem hataları yapılmaktadır. Bunların üç maçtır üst üste sürekli tekrar edilerek yapılması artık tesadüf veya normal olmaktan çıkmıştır.
Bu bahsedilen hakem atamalarında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden birinin etkili olduğu ve müdahil olduğu spor kamuoyu içerisinde konuşulmaktadır.
İçel İdmanyurdu maçını Konya Bölgesi hakemi Raşit Yorgancılar,Mardin 1969 Spor maçını Kayseri Bölgesi hakemi Ramazan Haymana,Yeşilyurt DÇ Ofspor maçını İzmir Bölgesi hakemi Erdem Temel yönetmiştir.İçel maçımızda aleyhimize verilen yanlış karar sayısı en az 15’tir. Tüm görüntüler MHK’ye gönderilmiştir. Takdir MHK’nindir.
Mardin maçımızda hakemin rakip oyuncuların sertliğine ve bariz duyduğu küfürlere verdiği karar sadece sarı karttır. Oyuncuların hakemin yüzüne ‘’Sıkıysa kırmızı çıkar, sen bu sahadan çıkamazsın’’ şeklinde söylemlerinden korkup, kayıtsız kalan bir hakem..Son oynadığımız Ofspor maçında müsabaka 0-0 devam ederken, şu an MHK’nin ve Tüm Türkiye’nin izlediği %100 penaltı pozisyonuna 4 metre uzaklıktan devam kararı veren hakemin ya gözleri görmüyordur ya da art niyetlidir. Bunun başka bir açıklaması yoktur. Ben MHK yetkilisi olsam bu hakemin lisansını yırtar, düdüğünü astırırım.
Biz kimseden lehimize bir başka kulübün hakkının yenmesini istemiyoruz.Futbolda ADALET istiyoruz.Sizler bu şekilde davranarak bulunduğunuz kuruma zarar verdiğinizin farkında mısınız?Ülkemiz futbolda dünya sıralamasında 39. Sıradadır. Neden buradayız diye tüm yetkililer sorgulasın.Bizler temiz futbol, adaletli yönetim ve hak edenin kazanacağı bir ortam istiyoruz.Masabaşı oyunlar ve art niyetli yaklaşımları istemiyoruz.Her şey Türk Futbolu için” dedi.Haber

Bakmadan Geçme