• Haberler
  • Siyaset
  • CHP'li Başkan Demir ''Halktan Yana Politika Üreteceğiz''

CHP'li Başkan Demir ''Halktan Yana Politika Üreteceğiz''

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, FRT TV'de Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında, göreve başladığı 3,5 aylık süreçte gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Programda Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'e mesaj da yollayan Chp İlçe Başkanı Mehmet Demir, 'Ölüdeniz, Kumburnu ve Belceğiz Plajlarını Ankara'dan Fethiye Belediyesi'ne sağlayalım. Körfezi buradan elde edilecek gelirle birlikte temizleyelim. Partizanlık yapmayalım. El ele, gönül gönüle Fethiye'nin problemlerini çözelim' İfadelerini kullandı.

  • 2189
CHP'li Başkan Demir ''Halktan Yana Politika Üreteceğiz''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, baştan sona yoğun ilgiyle izlenen ve pek çok mesajın geldiği programda ilçe başkanlığı seçim sürecini değerlendirirken “Bana cahil, çapulcu dediler. Diyen desin. Bizde kavga gürültü yok. Halka dokunma var. Seçim döneminde söylediğim gibi Fethiye’den 60-65 bin oy almayı hedefliyorum. Ak Partili, Mhp’li, Hdp’li her partiden Chp’yi benimseyip gelecekler. Biz Chp İlçe Teşkilatı olarak yeni yüzlerle siyasete katıldık. 3,5 ayda pek çok etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinlikler, halkımıza dokunarak gerçekleşti. Belediye Başkanımız Alim Karaca da 25 yıldır yapılamayanları Fethiye’ye kazandırıyor. Biz başkan Alim Karaca ile birlikte halkımızın sadece evlerine değil, kalbine de girdik. İnlice Halk Plajı, muhteşem şekilde yenilendi. Karaot Plajı, halka açılacak. Çalış Plajı’nda da halk plajı gerçekleştirilecek. Değirmenbaşı’na belediye piknik alanı kurulacak. Bizim başkanlık dönemimizde Fethiye’de hiçbir aile evinde problemli yatmayacak. Alim Başkan en az 5 dönem belediye başkanlığını alacak şekilde hizmet yapacağız. Fethiye’de herkes belediye hizmetlerinden memnun olacak. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’ün de destekleriyle bizler Fethiye’de halkın sorunlarını sıfırlayacağız” dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, seçimde üç aday olarak yarıştıklarını ifade ederek “Şu zamana kadar emeği geçen ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Şu anda bayrağı biz devraldık. Seçime oldukça iddialı hazırlandık. Yüzde 75-80 oranında oy aldık. Bunun tek nedeni örgütten ve tabandan geldik. Biz insanlara dokunduk. Belediye başkanımız ile birlikte güzel bir hava yakaladık. Bana göre Belediye Başkanımız Alim Karaca oldukça başarılı çalışmalara imza attı” dedi. Fethiye’de Kesikkapı, Yeni Mahalle ve Cami Mahallesi’nde üç bakkalın veresiye defterlerini satın aldıklarını dile getiren Demir, “Bize bir isim taktılar, Robin Hood… Etrafımızda birçok hayırsever arkadaşımız var. Bu desteği biz halkımıza yaymak istiyoruz. İlçe örgütümüzün kapıları herkese açık. Söz verdiğimiz gibi ilçe binamızı engellilerin de gelebileceği birinci kat bir yere taşıdık. İlk defa bu kadar katılımla ve oy oranı ile seçilmiş bir ilçe başkanıyım. Hiçbir zaman geriye bakmayacağız. Hep ileriye bakacağız. Tüm seçimlerimizi sandıkla belirledik. Belirlemeye de devam edeceğiz. Tek amacımız Fethiye’ye hizmet etmek. Ben iki dönem başkanlık yapacağımı söylemiştim. Bu birinci dönemim. Halkımızı iyi tanıyorum. Çünkü tabandan geliyorum. Belediye başkanlarımızla uyumlu bir çalışma içerisindeyim. Tüm yönetim kurulu üyelerine her zaman ulaşılabilmektedir. Yapılan hataları tekrarlamamak adına yola çıktım. Kavga gürültü yok. Birleştirici olacağız” dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Sağlık çalışanlarımız için büyük bir pankart astırdık. Elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Salgın sürecinde özverili bir çalışma yaptık. Bu dönemde bin 570 haneye girdik. İşini kaybedenler arkadaşlarımız oldu. Hayırseverlerin desteği ile bir havuz oluşturduk. Gitmediğimiz mahalle kalmadı. Tüp aldık, fatura ödedik; kısacası bize başvuranları geri çevirmedik. Büyükşehir ve Fethiye Belediyesi de tahminimce 15 bin veya 18 bin gıda kolisi dağıtımı yaptı. Biz de Fethiye Halkının Hediyesidir yazılı gıda kolilerini bizzat evlere kadar bıraktık. Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördük” dedi.

Demir, “Market defterlerinin satın alınmasını ilk olarak yönetim kurulumuzda görüştük. Hayırsever bir arkadaşımız belli bir bağışta bulundu. Biz alacakları market sahibinin hesabına yatırıyoruz. İçki ve sigarayı buna dahil etmiyoruz. Burada asıl hedef yerel işletmeleri ayakta tutmak. Astığımız pankarta da paylaşmanın güzel olduğuna vurgu yaptık. Hayırseverlerin katkıda bulunduğunu anlattık. Şimdi Menteşeoğlu ve bazı mahallelerde de market veresiye defterlerini almayı planlıyoruz. Yönetim kurulu olarak yeni karar aldık. 12 eczane dolaştık. 60 eczaneyi daha dolaşacağız. Bunların borçlarını acilen temizleyeceğiz. Borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara nefes aldıracağız” diye konuştu.

Chp’li Başkan Demir “3,5 ayda 770 üye kaydı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız 7 yılda 650 kişiyi partiye üye yapmışlar. Örgütümüz yeni ilçe teşkilatı ile daha da güçlenecek. Her geçen gün yüzlerce ziyaretçimiz oluyor. Küskünler barışıyor. Esnaflarımıza bayrak ve maske dağıttık. İlk mahalle toplantımızı Karaçulha’da yaptık. Bize taleplerini aktardılar. Şu anda bu mahallemize önemli bir hizmet yapılıyor. Hep halkımız için projeler üreteceğiz” şeklinde konuştu. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e de çağrıda bulunan Demir “Bir önerim var. Gel, halktan yana politika üretelim. Birilerinin dediğini yapmayalım. Halk plajlarımızın sayısı artacak. Tüm koylar şu anda birilerine verilmiş. Ankara’ya gidelim; bunları alalım, halkımızın kullanımına sunalım. Belcekız ve Kumburnunun işletmesini MUÇEV ikinci kişilere devrediyor. Buraların işletmesi Fethiye Belediyesi’ne verilsin, buradan elde edilen gelir ile körfezin temizliğini yapabiliriz” dedi.

Chp’nin iktidara ve ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu da ifade eden Demir, “Ekonomi dar boğazda bulunuyor. Devlet maskeyi bile dağıtamadı. Görülmemiş bir kriz var. İktidar sandıkta ilk seçimde kaybedecektir” dedi.
 

CHP'li Başkan Demir ''Halktan Yana Politika Üreteceğiz''
CHP'li Başkan Demir ''Halktan Yana Politika Üreteceğiz''

Bakmadan Geçme