CHP rozet takma törenine yoğun katılım

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından yeni üyelere rozet takma töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'da katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen rozet takma töreninde Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'te rozetini takarak, CHP'nin yeni üyelerinden biri oldu.

  • 1674
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nda yeni üye rozet takma töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Meclis Üyesi Hasan Efe Uyar, Muğla Milletvekili Burak Erbay, Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
AİLEMİZ BÜYÜYOR
Yeni üyelere rozet takma töreni öncesi törene katılan tüm misafirlerine teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “ Ailemiz büyüyor. Fethiyemiz için büyüyoruz. Türkiye için büyüyoruz. Geliyor, gelmekte olan. CHP İlçe Örgütü olarak bugün burada toplanırken, hepinizin bir Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürk’ün askerleri olduğunuza inanıyorum. Bugün gerçekten çok mutlu bir gün. Biz 20 ay oldu göreve geleli. Bugüne kadar 1.780 kişi üye oldu bize. Diğer partilerden emekçi, işçi, Ziraat Odası Başkanı, muhtarlar hepsi bize gelip kayıt oldular. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 
CHP’LİLER VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR
Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın gelmesinin kendisini onurlandırdığını söyleyen Demir, “10 Kasım’da kendisini ziyarete gittiğim de bana söz vermişti. Cumhuriyet Halk Partililer verdiği sözü her zaman tutar ve tutacağına da inanıyorum. Bu kadar emeği tek başıma yapmadım. Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım ve İlçe Örgütümü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin arkasında dimdik duruyorlar. Ayrıca Belediye Başkanımız Alim Karaca ile hiçbir zaman bir problemimiz olmadı. Oldu gibi gösterenlere de buradan mesaj veriyorum. Bizim aramıza kimse giremez. Kırılabiliriz, darılabiliriz ama CHP bizim evimiz, gönlümüz CHP için atıyor. CHP için varız burada. Bugün ben varım. Yarın sizler varsınız. Bugün Alim Karaca var, yarın Cem Çolak var. Önceliğimiz Cumhuriyet Halk Partisi” diye konuştu. 
İKTİDAR OLACAĞIZ
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Bugün çok güçlüyüz. İktidarın yolu bunlardan geçiyor. 30 yıl sonra nasıl Fethiye Belediyesi’ni aldıysak, yıllar sonra yine ittifak üyesi değerli arkadaşlarımızla, değerli ilçe başkanlarımız ve onlara gönül veren değerli dostlarımızla birlikte biz iktidar olacağız. Bugün bize desteğini esirgemeyen, her zaman bizlerle beraber olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı bizlerle birlikte. İstanbul’da sizlerde yakinen takip ettiniz. Çok başarılı hizmetlere imza attı. Şimdi de Genel Başkanımızın en yakınındaki isimlerden birtanesi. Onların verdikleri direktifler doğrultusunda biz 2023 yılında iktidar olacağız. Bizler bir ve beraber olduktan sonra, parti disiplinine uyduktan sonra hiç dinlenmeden yorulmadan kapı kapı gezerekten Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını hep beraber yaşayacağız” dedi. 
İKİ KATI HİZMET YAPACAĞIZ
Şu ana kadar 28 müfettişin Fethiye Belediyesi’ne geldiğini ve zor şartlar altında hizmet yaptıklarını belirten Başkan Karaca, geçen dönem yapılan hizmetin iki katını yapamazsa aday olmayacağını aktardı. Karaca, “Bende belediye başkanı olarak ikinci dönem belediye başkanlığı yapıyorum. Hiçbir zaman partimizin iktidarlığında belediye başkanlığı yapamadım. Nasıl zor şartlar altında belediye başkanlığı yaptığımı sizler tahmin edemezsiniz. Her gün müfettişler bizde. Nur topu gibi bir müfettişimiz daha oldu. 28 tane müfettiş şu ana kadar Fethiye Belediyesi’ne geldi. İnanılmaz bir baskı altındayız. Ama ne yaparsa yapsınlar, derler ya ‘Abdestimizden şüphemiz yok’. 28 değil 208 müfettişte gelse, buyursunlar gelsinler. Bizler partimize layık olmaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partili olmak ayrıcalıktır. Dünyanın en büyük liderinin kurduğu bir partidir burası. Burada siyaset yapabilmek, belediye başkanlığı yapabilmek onurların en büyüğüdür bizim için. Bizler dava adamı olmak zorundayız. Bizler için makam, koltuk asla önemli değildir. Bazı üzücü olaylar yaşayabiliyoruz. Biraz önce genel başkan yardımcımızla  da beraberdik. Yaşadığımız olayları kendilerine de ifade ettim. Bizlere saldıracaklar. Ben defalarca meclis üyelerime de söyledim. İlçe başkanıma da söyledim, yönetimdeki arkadaşlarımıza da söyledim. Meyve veren ağacı taşlayacaklar. Bizler iddia ediyoruz. Biz bu yolda doğru bir şekilde yürüdüğümüz taktirde geçen dönem yapılan hizmetin iki katını yapamazsam inanın aday olmayacağım. Ve bunu net söylüyorum” şeklinde konuştu. 
 OY REKORU KIRACAĞIZ
Belediye Başkanı Alim Karaca sözlerine şu şekilde devam etti:
“Biz Büyükşehir ile birlikte burada güzel hizmetler yapıyoruz. Ciddi bir alt yapı yatırımlarına geçtik. Tarihe not düşülecek şekilde yüz milyonlarca liralık yatırımlar yapılıyor. Elbette sıkıntılar oluyor. Bu sıkıntılar geçici. Biz bu şehrin geleceğini sizlerle birlikte hazırlamak zorundayız. Tarih bizi yazacak. Cumhuriyet Halk Partili bir belediye bunları bunları yaptı diyecek. Ama küçücük şeylerden vıdı vıdılar bizde çok fazla. Ovacık bölgesinde ciddi alt yapılara girdik. Neden 2 ayda 3 ayda bitmedi denildi. 24 aylık bir projenin 3 ayda bitmesi mümkün değildir. Her gün oradaydık. İşi yerinde inceliyoruz. İki belediye tarihe not düşülecek hizmetlere imza atacak. Yapılan hizmetleri ben değil örgüt olarak sizler anlatacaksınız. Anlatmak zorundayız. Genel Başkanımıza sahip çıkmak zorundayız. Yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı adayı olsa genel başkanımız, şu an itibariyle cumhurbaşkanı olabilecek seviyeye gelmiş durumda. Oy potansiyeli olarak. Diğer ittifak partisi adaylarımızın da güvenebileceği bilge bir insan. Genel başkanımız ben belediye başkanı olarak benim cumhurbaşkanı adayımdır. Ve genel başkanım için gece gündüz çalışacağız, iktidar olacağız. Hep beraber tarihin oy rekorunu kıracağız.” 

CHP TÜM SORUNLARI GÖĞÜSLEYECEKTİR
CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybek’de konuşmasında ülkede yaşanan siyasi ve ekonomik krizlere değindi. Zeybek,  “Ülkemizde önce ekonomik kriz oldu. Daha sonra buhrana dönüştü. Şimdi ise yangına dönüşmüştür. Acaba yangını söndürmek için birşeyler yapabiliyor mu, kesinlikle yapamıyor. Artık sadece ülkemizde ekonomik kriz değil, siyasi kriz toplumsal krize dönüşmüştür. Artık bu sorunları yaratan bu iktidarın sorunları çözemeyeceğine inanıyoruz. En kısa zamanda bu çözümü yaratacak olan Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı gelerek tüm sorunları göğüsleyecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İktidarda önümüzde engel olanları aşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. CHP en kısa zamanda iktidar olacaktır. Derhal seçim gereklidir. Seçim sonrası sorunların çözüleceğine inanıyorum. Geliyor, gelmekte olan” dedi. 
ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ
Daha sonra söz alan Muğla Milletvekili Burak Erbay, Çok zor günlerden geçiyoruz. Ekonomik olarak sıkıntılar yaşıyoruz. Hastalıklarla, yangınlarla uğraşıyoruz. Beceriksizlikleri yüzünden şimdi de Marmaris’te, Milas’ta sel felaketleriyle uğraşıyoruz. Ama yılmadan mücadeleye devam ediyoruz. Geçenlerde 4 günlük bir doğu programına gittik. Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı illerimizi gezdik. Ağrı’da vatandaş dedi ki; ‘Unun çuvalı 320 TL oldu.’ Dördüncü gün Ardahan’a geldiğimizde 400 TL olmuştu. Bu insanlar nasıl ekmek yapacak, nasıl karınlarını doyuracak? Çiftçimiz bitmiş. Mazotun, gübrenin nereye geldiğini biliyorsunuz. Esnafımız Bağ-Kur’unu ödeyemez durumda, vergisini ödeyemez durumda. Buna karşı umut ışığını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’dan İstanbul’a yürüyerek başlattı. Bu 2019 Mart’ta devam etti. Adana’da, Mersin’de, Ankara’da, İstanbul olarak Millet İttifakıyla devam etti. Siyaseten büyük başarıyı, Türkiye Cumhuriyeti’nin belki de kaderini değiştirecek o siyasi hareketi başlatan genel başkanımızın öncülüğünde o ekipte bir isimde vardı. Değerli Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı. Sizin huzurunuzda çok teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’ye umut oldular, ışık oldular. Bu umut ve ışık büyüyerek devam ediyor. Az kaldı. O ışık yandı. İster zamanında yapsınlar, ister erken yapsınlar. Bu saray düzenine karşı özgürlükten yana olan, barıştan yana olan insanın emeğinin yanında olan ittifakı dostlarımızla birlikte kuracağız. Hep beraber iktidarda olacağız” ifadelerini kullandı. 
ÜLKE YANGIN YERİ
Parti Meclis Üyesi Hasan Efe Uyar , “Bugün Dünya İnsan Hakları Günü. Fakat ülkeyi yöneten iktidar en temel birinci kuşak insan hakkı olan yaşam hakkından başlayıp, barınma, sağlık, daha alt seviyede toplantı ve yürüyüş hakkını ihlal ve tanımazlık ettiği günleri geçiriyoruz. Umut ediyorum ki bir sonraki 10 Aralık’ta Türkiye Cumhuriyeti Devleti insan haklarına saygılı, onları teminat altına alan bir iktidar tarafından yönetilecektir. 20 yıllık bir iktidar rejiminden geçiyoruz. Çok yorulduk, çok bunaldık. Ülke yangın yeri. Türkiye geldiğimiz noktada sokaklarında kadınların katledildiği, gençlerin gelecek kaygısından ülkeyi terk etme yolları aradığı, halk çocuklarının siyasi iktidarın ikbali sağlaması için kör savaşlarda kurban edildiği, devlet hazinesinden kayınpederlerin, damatların 128 milyar dolarlar aşırdığı, yandaş şirketlere kamu bankalarından kredi adı altında hibelerin verildiği aymaz bir yönetimin altında perişan bir hale gelmiştir. Ama kimse endişe etmesin. Burada CHP var. Bizim ikinci yüzyıla girerken bu ülkeyi kuran kadrolar olarak tarihsel bir misyonumuz daha var” dedi.
MEYDANLARDAYIZ
Uyar, “Yüzyıl önce var ettiğimiz o Türkiye Cumhuriyetini bugün ikinci yüzyıla girerken tekrar var etmek için, tekrar yaşatmak için, bu karanlığın elinden kurtarmak için meydanlardayız. Bugünde ailemizi burada büyütüyoruz. Bir seçime gireceğiz ama ülkeyi sadece 4 yıllığına 5 yıllığına yönetecek siyasi kadroların seçileceği bir seçim değil. Bu bir mücadeledir. Aramıza yeni katılan partililerimizde bu sorumlulukta olsunlar. Bu seçim çöpten ekmek toplayanlarla, sarayda ejder meyvesi yiyenlerin mücadelesidir. Bu seçim Muğla’da ciğeriimiz cayır cayır yanarken, buraya gelip halkla dalga geçer gibi üzerlerine keyif çayı fırlatanlarla bugün Anadolu’yu adım adım gezen hak, hukuk, adelet diyen genel başkanımın mücadele edeceği, yarışacağı seçimdir. Ve bu seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrar var olacağı seçimdir” açıklamasında bulundu. 
YASAK OLMAYAN ŞEY KALMADI
Rozet takma töreninde son sözü alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “20 yıldan beri Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında yaşıyoruz. Büyük sözler vererek iktidara geldi. 2002 yılını hatırlayın. Bu ülkede yokluk var diyorlardı, vardı. Şimdi 2002’de gelmiş oldukları zamandaki yokluktan daha fazlası var. Bu ülkede yoksulluk var diyorlardı, vardı. Bu ülkede yasaklar var diyorlardı, sağolsunlar yasak olmayan bir şey kalmadı. Onların iktidarında yasaklanmayan hiçbir şey kalmadı. Bu ülkede yolsuzluk var diyorlardı. Ama en azından devletin işinde birileri yolsuzluğa bulaşıyordu ama devletin tepesi yolsuzluklarla uğraşmıyordu. Mücadele ediyordu. Onların döneminde devletin tepesindekilerde yolsuzluğa bulaşmış oldu. AK Parti ülkeyi öyle bir hale getirdiki 2002 yılında iktidarı devralmış olduğu dönemdeki koşulların çok çok ötesine geçti. 20 yılın sonunda.  Döndük dolaştık çok daha olumsuz, negatif bir yere geldik. Simitin 3 buçuk lira olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Çayın yarım porsiyon satıldığı bir dönemde yaşıyoruz. Ekmeğin bayatının fiyatlandığı, fırında satıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Gübre fiyatının, un fiyatının her gün yukarıya doğru değiştiği bir ülkede yaşıyoruz. Ağır bir açlık, yoksulluk durumuyla karşı karşıyayız” dedi. 
MUTLUYUM DİYEBİLECEĞİMİZ TÜRKİYE İÇİN
“Yerelde büyük bir başarı kazandık” diyerek sözlerine devam eden Salıcı, “ Belediye başkanlarımızda çok başarılı hizmetler veriyorlar. CHP’li belediyeler tarafından yönetilmeyen, bizden hizmet almayan vatandaşlarımızın da sorunlarının çözülebilmesi için, Türkiye’nin merkezi iktidarının bir an önce değişmesi gerekiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı ve zihniyetinden kurtulması gerekiyor. Onun için üzerimize büyük bir sorumluluk düşüyor. Bizim bu saatten sonra neler yaşadığını anlatmaya ihtiyacımız yok. Biz iktidara geldiğimizde ülkeyi bu ağır koşullardan nasıl çıkaracağımızı, ekonomiyi nasıl düzelteceğimizi, dış politikada herkesle kavga eden bir siyaseti nasıl ortadan kaldıracağımızı, milli eğitimde çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını nasıl sağlayacağımızı, bu yolsuzluk düzeninin yaratan anlayışı nasıl ortadan kaldıracağımızı, yargının nasıl bağımsız ve tarafsız olacağını, talimat almayan bir yargı olacağını, bu ülkede hukuk devletinin nasıl inşa edileceğini anlatmamız gerekiyor. Bizim üzerimize düşen bu saatten sonra hem Cumhuriyet Halk Partisi örgütünü güçlendirmek, hem CHP iktidarını adım adım organize etmek, hem de bizim ülkeyi düze çıkaracak, normalleştirecek, alnımızın akıyla göğsümüze gere gere Türkiye Cumhuriyeti vatandaşım, mutluyum diyebileceğimiz bir Türkiye yaratmak. Bunu hep beraber yapacağız” dedi. 
BU DÜZEN DEĞİŞECEK
Salıcı, “Gençlerimiz ülkeden ayrılmak için fırsat kolluyorlar. Kendisinde bu ülkede bir gelecek görmüyor. Bu ülkemiz ailesini, toprağını , bayrağını, ülkesini sevmiyor mu, seviyor. Ama daha iyi bir gelecek kaygısı içindeyse başka bir ülkeye gitmeyi kendisine çıkış yolu olarak görebiliyor. İşte Adalet ve Kalkınma Partisi küçük ortağı MHP ile mikro ortağı Vatan Partisiyle beraber bunu yaptılar. Bunu ortadan kaldıracak adımları, ülkemizin dışındaki değerlerimizin de  buraya gelip bizimle beraber ülkesine hizmet edebileceği koşulları bizim yaratmamız gerekiyor. Bu mücadele topluma saraydan bakanlarla halkın arasında mücadeleyi verenler arasında. Bu mücadele kolay yoldan para kazananlarla, alnının teriyle para kazananlar arasında bir mücadele. Bu mücadele Kasımpaşa’dan geldim deyip, kendi etrafında çete üreten, o çeteye iş veren onlara dolarla ballı ihaleler veren ama iş vatandaşa geldiği zaman asgari ücretin kaç para olacağının pazarlığını yapanlar arasındadır. Bu mücadele Türkiye Cumhuriyeti’nde düzen değişsin. Bu düzenin değişmesi için erken seçim diyenlerle, erken seçim istemek hainliktir diyenler arasında mücadeledir. Sen ne ile geldin. Seçimle gelmedin mi? Seni seçimle yolcu edeceğiz. O yüzden o sandığın buraya gelmesini istiyoruz. O sandık buraya gelsin ki şu ana kadar yaşamış olduğumuz zorlukları aşacak yeni bir iktidar yönetmeye başlasın. Biz onlar gibi olmak istemiyoruz. Onların yarattığı düzeni değiştirmek istiyoruz” dedi.
ÜYE SAYISI 1 MİLYON 300 BİNİ GEÇTİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Ben size bir haber vereyim. Şu anda CHP’nin üye sayısı 1 milyon 300 bini geçti. Son bir yıllık rakamlara bakarsanız Batman’daki üye artışımız yüzde 141. Doğu masası kapsamındaki 24 ilimizde örneğin Hakkari’de yüzde 60’ın üzerinde üye artışı var. Şırnak’ta yüzde 60’ın üzerinde. Diyarbakır’da, Bitlis’te aynı şekilde. Bir zamanlar bize siz Sivas’tan ötesine geçemezsiniz diyorlardı. Ben tam Hakkari’deyken Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Halk  Partililerin ne işi var. Onlar Sivas’tan ötesine geçemiyorlardı dedi. Biz de o zaman Hakkari’de sıfır noktasındayız. Bazen doğudan, bazen batıdan konuşuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında CHP’yi güçlendiren, iktidar adımlarını atan bir yol izliyoruz. Bu yolu bizim önümüze açtığı için, bu ittifak sürecini dört başı mağmur bir şekilde diğer siyasi partilerle de büyük bir olgunluk içinde götürdüğü için, CHP’ni adım adım iktidara yaklaştırdığı için Türkiye’nin şu anda yaşamış olduğu bütün olumsuzluklara rağmen, CHP iktidarında Türkiye’yi düze çıkaracak kişi olduğu için Sayın Kılıçdaroğlu’na saygılarımızı, sevgilerimizi sunmak istiyorum. Bu mücadele sadece CHP’lilerin mücadelesi değil, bu mücadele ülkesini seven, alnı açık yaşamak isteyen herkesin mücadelesi. Onun için herkesi kucaklayacağız. Neredeydin, niye geç geldin diye sormayacağız. Mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri takılarak, hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Rozet takılan yeni üyeler arasında Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’te vardı. Karayiğit, Yıllardır DSP’de siyaset yaptığını belirterek, “Bugün bizi buraya davet eden Mehmet Demir ve yönetimine ve Belediye başkanımız Alim Karaca’ya çok teşekkür ediyorum. En yakın zamanda, en aydınlık günde buluşalım” dileğinde bulundu. 
 

CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım
CHP rozet takma törenine yoğun katılım

Bakmadan Geçme