CHP'li Demir Menteşe'de

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, Menteşe ilçesine giderek, esnaf, vatandaşlarla, partilileri ve ittifak ortaklarıyla bir araya geldi.

  • 564
CHP'li Demir Menteşe'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, Menteşe ilçesine giderek, esnaf, vatandaşlarla, partilileri ve ittifak ortaklarıyla buluştu.
Yapmış olduğu başarılı çalışmaların ardından partisi tarafından milletvekili adayı olarak gösterilen Mehmet Demir, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
İlçeler de dahil Muğla'yı karış karış dolaşan CHP'li vekil adayı Demir, son olarak Menteşe ilçesine adeta çıkartma yaptı. İlçeye giden Demir, esnaf, vatandaşlar, partililer ve ittifak ortaklarıyla bir araya geldi.
Mehmet Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Menteşe ilçesindeki esnaflarımız, hemşerilerimiz, partili dostlarımız ve ittifak ortaklarımız ile bir araya geldik. Birleşe birleşe kazanacağız." dedi.
İktidara gelir gelmez, tüm sorunları hızlıca halledeceklerini anlatan Demir, Türkiye hakkını alacak. Sana söz Türkiyem güzel günler çok yakın. İktidarımızda Muğla hakkını alacak. Bu bahar halkın baharı olacak, diye konuştu.

Bakmadan Geçme