CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu, 2 Delegeyle 39. Olağan Kurultay'da olacak
28-30 Kasım tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek CHP 39. Olağan Kurultayı için CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu 2 delegeyle Ankara'da olacak.
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, partinin bu ayın 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek olağan kurultayına ilişkin bilgi verdi. Koyuncu, Fethiye’den 2, tüm Muğla genelinden ise 16 delegenin kurultaya katılacağını belirtti.
Kurultay programına ilişkin detayları paylaşan Koyuncu, “27 Kasım’da Ankara’da olacağız. 28 Kasım’da parti programı görüşmeleri yapılacak. 29 Kasım’da Genel Başkanımızın seçimi gerçekleştirilecek.
30 Kasım’da ise Yüksek Disiplin Kurulu ve Parti Meclisi seçimleri yapılacak” dedi. Koyuncu sözlerini, “Şimdiden hepimiz için hayırlı olsun” diyerek tamamladı.
-
chp kurultayı 2025
-
fethiye delege
-
mustafa koyuncu açıklama
-
ankara siyasi etkinlik
-
olağan kurultay programı
Bakmadan Geçme