• Haberler
  • Güncel
  • CHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan Müjdeler

CHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan Müjdeler

Kurban Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma merasimi düzenlendi. Programda konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yeni projelerin müjdesini verdi

  • 480

CHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan Müjdeler

Kurban Bayramı’nın arefesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Programda konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, ‘’ Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun diyoruz şimdiden. Bayramlaşmamızı Arefe gününe aldık, Kurban Bayramı telaşlı geçen bir bayram, misafirlerimiz yoğun olduğu için gelenlerimiz gidenlerimizde çok, Arefe günü bayramlaşma programımızı aradan çıkaralım dedik. Herkesin tekrardan bayramı mübarek olsun.’’ dedi.

CHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan Müjdeler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da, ‘’ Ben de başkanım gibi hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Sizlerle birlikte seçim arifesini güzel bir şekilde atlattık, güzel günler geçirdik. Sadece partimiz adına Fethiye değil ülkemizin birçok yerinde artık Cumhuriyet Halk Partisi umut haline gelmiş durumda. Bizde partimize yakışır şekilde sorumluluk makamında olan insanlar olarak 2028 seçimlerine çok ciddi bir şekilde hazırlanmak zorundayız. Bunun sorumluluğunu biliyoruz ve önümüzdeki günlerde partimizin, göreceksiniz sadece Fethiye’de değil 81 Vilayette ciddi bir şeklide oy artışı olacak. Bizler de katkı sunmak için sizlerle birlikte buradaki kadın kollarımız ile birlikte, gençlik kollarımız ile birlikte ve partimize gönül veren bütün üyelerimizle birlikte, İlçe başkanımız ve üyelerle birlikte Fethiye’nin buradaki 41 mahallesinde kapsamlı bir şekilde seçim çalışması yapacağız. Fethiye Belediyesi’nin gücüyle birlikte sizlerin çalışmalarına katkı sunacağız. 5 yıl içerisinde ciddi sıkıntılarla karşı karşıya geldik. CHP’li bir belediyenin nasıl ablukaya alındığına ve müfettişlerle karşı karşıya kaldığına sizler de tanıklık ettiniz. 83 müfettişle karşı karşıya kaldık ama çok şükür sizler de gördünüz yargıda 1 tane dosyamız yok, her şeyimiz tertemiz. Doğru hizmetler yapmak için hep beraber çalışıyoruz. 

Fethiye kış döneminde dinamik bir şehir. Yazın nüfus milyona çıkıyor, bizim geçici işçiler almamız, lazım, araçlar kiralayıp satın almamız lazım. Projelerimizi ve sözlerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Biz Büyükşehir’le birlikte Fethiye’nin trafik sorununu çözmek zorundayız. Salı pazarında katlı otopark yapmak istemiştik bunu yap-işlet-devret ile veya başka bir modele yapmaya çalışıyoruz. Otogarla ilgili projemiz de var, otogarı taşımak zorundayız çünkü bu projeleri hayata geçirmediğimiz takdirde trafiğin rahatlama şansı yok. Ölüdeniz bölgesindeki alternatif yolun onayı alındı, onunla ilgili bir problem kalmadı. 
Salı pazarı giyimin olduğu yerde otopark yapmamıza hiçbir engel kalmadı onun da onayını aldık. Biz vatandaşlarımıza, seçmenimize verdiğimiz sözleri yerine getireceği. İki uyumlu belediye olarak büyükşehir belediyemizle birlikte güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Parası olan belediye hizmet yapmalı, onları sınırlamamak lazım. Çünkü Fethiye birçok vilayetten büyük bir yer ve Fethiye dünyada en çok talep edilen şehirlerden bir tanesi. 

1 Kasımda Allah izin verirse Taşyaka Patlangıç’tan itibaren içme suyuyla birlikte birinci sınıf TSK sıcak asfalt çalışmalarına başlıyoruz. Mart ayında bitiriyoruz, 300 milyona maal olacak. Aynı zamanda birçok alanda ölüdeniz bölgesi olmak kaydıyla çarşılarda iyileştirme yoluna gideceğiz. Yeni sahil düzenlemelerine gideceğiz. 

Çalış’a girdiğimiz zamanki tepkileri biliyorsunuz. Pandemi olmasına rağmen çok tepki aldık. Şimdi baktığınızda artık herkes Çalış’a gidiyor. Fethiye’nin her tarafını öyle yapmamız gerekiyor. artık bu dönem ustalık dönemimiz. Her ne olursa olsun bizim için ekonomik kriz de olsa bahanemiz, mazeretimiz yok. Biz çalışacağız, her alanda sizlerle birlikte başarılı olacağız.’’ şeklinde konuştu

CHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan MüjdelerCHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan MüjdelerCHP Fethiye'de Bayramlaşma Programında Başkan Karaca'dan Müjdeler

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme