• Haberler
  • Siyaset
  • Çaylı, 'Muhtarlar İdare Sisteminin Mihenk Taşıdır'

Çaylı, 'Muhtarlar İdare Sisteminin Mihenk Taşıdır'

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

  • 518

Mahalle muhtarlarının önemine vurgu yapan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, muhtarların idare sisteminin mihenk taşı olduğunu belirtti. Aday Adayı Çaylı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Muhtarlarımız idare sisteminin mihenk taşıdır. Muhtarlar bulundukları bölgede devletin temsilcisi konumundadır. Fethiye’nin en ücra köşelerine ulaşabilen halkımıza dokunabilen kılcal damarlar olan muhtarlarımız; mahallelerimizde devletimizin hizmetkarı aynı zamanda halkımıza uzanan şefkat elidir. Devletimiz ve milletimiz arasında sarsılmaz köprüdür. 

Dünyanın gözde turizm merkezi olan Fethiye’de, muhtarlarımızın önemi çok daha büyüktür. Çünkü muhtarlarımızın doğdukları mahalleye imza atacakları hizmetler;  sadece mahalle sakinlerinin değil, dünyanın dört bir tarafından şehrimize akın eden insanlığın hayatını kolaylaştıracak ve tüm insanlığa güzellik katacaktır. Devletimiz muhtarlarımızın yanındadır. Bu duygularla tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Mahallelerinizdeki tüm vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyor, milletimize yapacağınız hizmetlerde kolaylıklar ve üstün başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme