ÇATAL, 'HAKEM KIRMIZI KARTI VERMEDİ'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği İskenderunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, 'Hakem bir tane kırmızı kartımızı vermedi' diyerek tepkide bulundu.

  • 2264
ÇATAL, 'HAKEM KIRMIZI KARTI VERMEDİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin 22. haftasında Fethiyespor seyircisi önünde İskenderunspor ile karşılaştı. Yeni transferlerin de forma şansı bulduğu bu karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı. Berabere biten mücadele sonrası Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, FRT TV’ye konuştu.
“LİGİN FAVORİ TAKIMLARINDAN BİRİSİYLE OYNADIK”
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Ligin favori takımlarından birisiyle oynadık bugün. İyi, güzel müdahale ettiğimizi düşünüyorum. 5 tane yeni transferimiz bugün sahadaydı. İyi yoldayız, iyi olmaya devam ediyoruz. Elimizden geldiğince son düdüğe kadar iyi ilerleyeceğiz. 2-3 tane net pozisyonumuz vardı, atamadık. 1 puan aldığımıza sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. Yarın itibariyle önümüzdeki maçın hazırlıklarına başlayacağız. Elimizden geldiğince son düdüğe kadar mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.
“HAKEM KIRMIZI KARTIMIZI VERMEDİ”
Konuşmasına devam eden Çatal, “Hakem, bir tane kesin kırmızı kartımız vardı onu vermedi. Geçen seneden beri hakemlerle ilgili çok rahatsızız. Yapacak bir şeyimiz yok. Federasyona kadar yazı yazdık. Ne kadar denesek de görüşsek de herhangi bir şey olmuyor. Biraz “taraflılardı” demek istemiyorum ama maçın kontrolünü ikinci yarı düzelttiler” şeklinde kouştu.

Bakmadan Geçme