Çam Kozalağı Şurubunun Mucizesi

Sigara içenler için bire bir ! Stresi de azaltıyor, faydaları saymakla bitmiyor. Kış aylarında az miktarda düzenli tüketeceğiniz çam kozalağı şurubu, öksürükten, solunum problemlerine uyku sorunlarından, strese kadar birçok konuda size destek sağlayabilir.

  • 508
Çam Kozalağı Şurubunun Mucizesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bitmeyen öksürüğünüz için bir çare arıyorsanız, yanık kehribar rengiyle dikkat çeken ve yeşil kozalaklardan üretilen çam kozalağı şurubu çok işinize yarayacak!

Etkileri sadece öksürüğü geçirmekle sınırlı kalmıyor. Çam kozalağı şurubu solunum yollarını rahatlatan, astım, bronşit ve balgam gibi durumlarda şifa olacak niteliklere sahip. İçerisindeki yüksek C vitamini ve mineraller soğuk kış aylarında daha zor hastalanmanızı sağlayacak!

Çam kozalağının yeşil haldeyken toplanıp kaynatılmasıyla elde edilen bu şurup, doğal haliyle şekersiz, hafif acılı bir tada sahip. Sigara içenler mutlaka bu kürü uygulamalı; Akciğerlerinizi temizler ve daha rahat nefes almanıza yardımcı olur. Öksürme, astım, bronşit ve rahatsız edici balgam durumlarında oldukça etkili.

Bakmadan Geçme