Çalış sezona hazır

Bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış yenilenen yüzü ile yaz sezonuna hazır. Çalış Sahili'nden yapılan çevre düzenlemesi sonrası bambaşka bir görünüme bürünen Çalış'ta esnaflar yerli ve yabancı misafirlerini bekliyorlar.

  • 1508
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çalış sezona hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konaklama , restoran ve eğlence anlamında mekanları ile turizmin önemli noktalarından birisi olan Çalış’ta yapılan çevre düzenleme çalışmaları Çalış ve çevresini bambaşka bir görünüme kavuşturdu. 2 yıldan bu yana devam eden pandemi ve bu yılda meydana gelen ekonomik kriz nedeni ile sıkıntılı günler geçirilen bu süreçte Çalış ve çevresinde yaz sezonu için mekanlar hazırlıklarını tamamladı. 
Ramazan Bayramı öncesi son hazırlıklarını yapan işletmeler yerli ve yabancı misafirlerini beklemeye başladı.
“YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİMİZ BAYRAM TATİLİNDE DE OTELLERİ DOLDURMUŞ DURUMDA”
Bu sezonun geçtiğimiz sezonlara göre daha hareketli başladığını ifade eden restoran çalışanı Hüseyin Demir “Bu sene sezon iyi başladı. 2 sene öncesine göre daha hareketli bir sezona girmiş bulunmaktayız. Yabancı turistler arttı. Bütün otellerin rezervasyonları dolmuş durumda. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Yerli ve yabancı turistlerimiz bayram tatilinde de otelleri doldurmuş durumda olacaklar. Fethiye’de hareketli bir bayram olacak” diye konuştu.
“İNGİLİZLERİN SEZONU OLACAK”
2 yıldan bu yana çeşitli sıkıntılar nedeni ile zor günler geçirdiklerini ifade eden İdris Erdoğan “Sezonun bu sene iyi gitmesini istiyoruz. Son 2 senedir kiralar olsun pandemi olsun kötü bir sezon geçiriyoruz. Bu sene umudumuz bayağı bir yüksek. Çoğu otel dolu durumda şuan. Allah’ın izniyle çok hareketli bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Normalden fazla şekilde İngiliz’in geleceği iddia ediliyor. Bu sene hep beraber göreceğiz” diye konuştu.Çalış sezona hazırÇalış sezona hazırÇalış sezona hazırÇalış sezona hazır

Bakmadan Geçme