Çaldığı motosikleti satınca yakalandı

Seydikemer İlçesi'ne bağlı Karaköy Mahallesi'nde çaldığı motoru Fethiye'de bir başkasına satan şahıs jandarma tarafından yapılan titiz araştırma ile yakalandı.

  • 791
Çaldığı motosikleti satınca yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer İlçesi Karaköy Mahallesinde ikamet eden R.Ç. isimli şahıs 11 Şubat 2022 günü Eşen J.Krk.K.lığına müracaat ederek kendisine ait motosikletin çalındığına dair ihbarında bulunması üzerine bölgede bulunan kamera ile PTS kayıtları incelenmesi ve yapılan araştırma sonucu, çalınan motosikletin Fethiye İlçe Merkezi’nde T.A. isimli şahıs tarafından satışının yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Şüpheli T.A. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan motosiklet ele geçirilerek  eksiksiz olarak sahibine teslim edildi. T.A.’ isimli şahsın yapılan sorgulamasında motosikleti A.Y. isimli şahıstan satın aldığını beyan etmesi üzerine şüpheli A.Y. Çukurincir Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

C.Savcısının talimatı ile şüpheli T.A. isimli şahıs hakkında “suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi” suçundan tahkikat yapılırken şüpheli A.Y. isimli şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca “adli kontrol şartıyla” serbest bırakıldı.

    


 

Bakmadan Geçme