Çakır, 'Sarıyer'den istediğimiz sonucu alacağız'

Fethiyespor'un golcü oyuncusu Nurettin Çakır, Denizlispor ve Sarıyer karşılaşmasını FRT TV'ye değerlendirdi.

  • 509

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, seyircisi önünde Denizlispor’u 3 golle geçmesini bildi. Skora katkıda bulunan golcü Nurettin Çakır, FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

Çakır, 'Sarıyer'den istediğimiz sonucu alacağız'

Çakır, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Denizlispor maçı zor bir maçtı. Genç bir takım vardı karşımızda. Beklemediğimiz bir şekilde girdik devre arasına ama ilk yarı çok pozisyon versek de Enes’in çok kritik iki kurtarışı vardı. Topun hakimiyeti genel olarak bizdeydi. Kontradan yediğimiz golle geriye düştük. İkinci yarı takım olarak net bir direnç gösterdik. Ardı ardına gelen üç golle güzel bir galibiyet aldık. 

Zorlu bir fikstürden geçtik ama önümüzde daha kolay maçlar olacak. Elimizden geleni yapıp, tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Bu haftaki galibiyeti devam ettirmeyi düşünüyoruz. Denizli galibiyetini Sarıyer’de taçlandırmamız lazım. Yukarıya tırmanmamız lazım. Bir hedef doğrultusunda ilerlediğimiz için Sarıyer maçının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Gerekli idmanlarımızı yaptık ve oradan da istediğimiz sonucu alıp döneceğimizi düşünüyorum.”
 

Bakmadan Geçme