- Haberler
- Spor
- Çağdaş Bodrum Spor'dan Altyapıya Güçlü Yatırım: 'Geleceğin A Takımı Kendi Çocuklarımızla Kurulacak'
Çağdaş Bodrum Spor'dan Altyapıya Güçlü Yatırım: 'Geleceğin A Takımı Kendi Çocuklarımızla Kurulacak'
Çağdaş Bodrum Spor'un altyapı yapılanması ve sporcu gelişim vizyonunu kamuoyuyla paylaşmak üzere düzenlediği basın toplantısı, Bodrum Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, Altyapı Koordinatörü İsmail Beleş, akademi sporcuları ve kulüp yönetimi katıldı.

Spor Altyapısı, Bodrum’un Marka Değeri İçin Stratejik Bir Unsurdur
Başkan Çağlar, yalnızca kendi kulüpleri adına değil, tüm Bodrum adına önemli bir çağrıda da bulundu: “Kapalı spor salonu eksikliği sadece bizim sorunumuz değil, bölgedeki birçok kulüp için ciddi bir engel. Bu mesele artık sadece bir spor problemi değil, aynı zamanda Bodrum’un marka değerini etkileyen bir kültürel altyapı sorunudur. Spor turizmi Bodrum’a kazandırılmalı. Bu kent, sadece yazlık bir tatil beldesi değil, aynı zamanda sporun, eğitimin ve gençliğin merkezi olmalı.”
İsmail Beleş: “Milli Takıma Oyuncu Verecek Sistemli Bir Yapı Kuruyoruz”
Altyapı Koordinatörü İsmail Beleş ise kulübe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, altyapı sisteminin yalnızca performansa değil, aynı zamanda bireysel gelişime ve değer üretmeye odaklı olduğunu ifade etti: “Çağdaş Bodrum Spor çatısı altında gençlerle çalışmak benim için hem onur hem de büyük bir sorumluluk. Burada sadece yetenekli oyuncular değil, iyi bireyler yetiştirmeye odaklanan bir sistem var. Hedefimiz; Türk basketboluna ve milli takıma katkı sağlayacak sporcular yetiştirmek.”
Bakmadan Geçme





