Büyükşehir ve GEKA'dan Kadın Girişimcilere Destek
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından başlatılan Teknik Destek Programı kapsamında 'Kadınlar Dönüşüyor Toplum Değişiyor E-Ticaret Eğitim Programı' projesi ile hibe almaya hak kazandı.
Başkan Aras: “Kadınların Donanım Kazanmalarını Sağlayacağız”
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Kadınların üretimde, ticarette ve girişimcilikte daha fazla yer alması, toplumun her alanında kalkınmayı hızlandıran en önemli unsurlardan biridir. Dijitalleşmenin hızla arttığı günümüzde e-ticaret, kadınlarımızın ekonomik hayata katılımı için büyük fırsatlar sunuyor.
Kadın Yaşam Merkezlerimizde meslek edindirme atölyelerini başarıyla tamamlayan kadınların bu eğitim programıyla dijital girişimcilik alanında da donanım kazanmalarını sağlayacağız. Bu sayede hem kadınlarımızın ekonomik bağımsızlıklarını güçlendirecek hem de şehrimizin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunacağız. Kadınların değişimiyle toplumun da değişeceğine inanıyor, bu dönüşüme öncülük etmekten gurur duyuyoruz.” dedi.
Bakmadan Geçme