- Haberler
- Çevre
- Büyükşehir'in Yatırımlarıyla Muğla Yollarında Yeni Dönem: Ölüdeniz'de 3.Etap Yol Çalışmaları Tamamlandı
Büyükşehir'in Yatırımlarıyla Muğla Yollarında Yeni Dönem: Ölüdeniz'de 3.Etap Yol Çalışmaları Tamamlandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Ölüdeniz yolunda yaptığı 328 milyonluk yol ve altyapı yatırımının 3. etabında sıcak asfalt çalışmaları Kurban Bayramı'ndan önce tamamlanarak trafiğe açıldı.
Dinç: “Eski Sorunlarımız Geride Kaldı”
Özer Dinç, “Yolumuz çok güzel oldu. Ölüdeniz yolundan motorla geçtim gayet kullanışlı ve rahat bir yol olmuş. Eskiden tek şeritli ve trafik sorunları olan bir yoldu ama şimdi çok daha konforlu. Eski sorunlarımız geride kaldı. Herkese teşekkür ederim.” dedi.
Atmaca: “Motor Bariyerini İlk Defa Burada Gördüm”
Yamaç Paraşütü Pilotu Oktay Atmaca, “Ölüdeniz’de yamaç paraşütü pilotluğu yapıyorum. Uzun zamandır beklediğimiz bir çalışmaydı. Yapılan çalışmadan da çok memnunuz. Motorla gidip geliyorum ve arkadaşlarım da aynı şekilde motor kullanıyor. Bu yüzden özellikle yolda dikkatimi çeken motorcu bariyeri oldu. İlk defa burada gördüm bu sebeple de çok sevindik, Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Bingül: “Yapılan Yeni Yol Kaymak Gibi Bir Yol”
Fethiye’de 5 yıldır yaşayan Selman Eyüp Bingül, “5 sene önce Fethiye’ye yerleştim ve öncesinde tozdan topraktan camlarımızı açamıyorduk. Ama şu an yapılan yollar sayesinde hem tozdan topraktan hem de kötü yolculuktan kurtulduk. Motorun üstünde gidip gelirken önceden çok zorlanıyorduk. Ama şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yaptığı bu yol kaymak gibi bir yol. Teşekkür ediyoruz.” dedi.
Bakmadan Geçme





