BÜYÜKŞEHİR DEPREM MAĞDURLARINA MORAL OLUYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşların ve özellikle de çocukların güzel zaman geçirerek moral kazanmaları için hayata geçirdiği mobil etkinlik çadırında farklı etkinlikler düzenliyor.

  • 912
BÜYÜKŞEHİR DEPREM MAĞDURLARINA MORAL OLUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi kente gelen depremzedelere yönelik farklı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ücretsiz servis, sağlık, kuaförlük, kısa mola hizmeti, psikolojik destek, yeni doğan çantası, çocuk atölyeleri, ev tamiratı, tadilatı gibi birçok farklı desteği hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi son olarak mobil etkinlik çadırı kurarak depremzedelerin yoğun olduğu KYK bölgesinde vatandaşlara çeşitli etkinlik fırsatları sunuyor. 

Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği mobil etkinlik çadırında yaşıtlarıyla oynayan, farklı etkinliklerle keyifli vakit geçiren çocukların yüzleri bir nebze olsun gülüyor. Etkinlikler kapsamında haftanın her günü masa tenisi, satranç, oyuncak yapımı, el sanatları, resim vb. aktiviteler düzenleniyor. 

Depremzede çocuklar, “Etkinliklerle Depremin Olumsuz Etkilerini Atıyoruz”
Büyükşehir Mobil Etkinlik Çadırı ziyaretçilerinden Malatyalı Kardelen Pektaş depremde evlerinin yıkıldığını, Muğla’nın misafirperverliğinden çok memnun olduklarını söyledi ve etkinlik çadırında biraz olsun çocuklarla vakit geçirerek deprem psikolojinden çıktıklarını belirtti. Depremzede çocuklardan Genco Cadi’de depremde evlerinin yıkıldığını sadece darbukasını kurtarabildiğini söyledi ve etkinlik çadırına gelerek biraz olsun rahatladıklarını belirtti. Bade Pektaş’ta Malatya’dan geldiklerini, evlerinin yıkıldığını ve o anların akıllarından çıkmadığını söyledi. Muğla’ya geldiklerinden beri biraz olsun rahat uyuduklarını söyleyen Bade Pektaş etkinlik çadırında oyunlarla biraz olsun depremi unuttuklarını da sözlerine ekledi. 
 

Bakmadan Geçme