Büyükşehir 6. Kısa Mola Merkezi'ni Datça'da Açtı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilk olan ve engelli bireylere hizmet vermek amacıyla hayata geçirdiği Kısa Mola Merkezleri'nin 6'ncısını Datça'da açtı.

İl genelinde Kısa Mola Merkezi Sayısı 6’ya Yükseldi
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli bireylerin ailelerine destek sağlamak amacıyla açılan Kısa Mola Merkezleri Menteşe, Milas, Fethiye, Marmaris, Bodrum’un ardından Datça ilçesinde de faaliyete başladı. Büyükşehir Belediyesi Yatağan, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde de kısa mola merkezi açılması için çalışmalarına devam ediyor.
Açılışı yapılan Datça Kısa Mola Merkezi’nde Engelli Ailelerine Kısa Mola Hizmeti’nin yanı sıra Sosyal Hizmet Atölyesi, Kırsaldaki Çınarlar Hizmeti ve Sosyal Yardım hizmetleri de verilecek.
Bakmadan Geçme

Bodrum'da bir AVM'nin geri dönüşüm alanında çıkan yangın korkuttu

Fethiye’de teknedeki görüntüler tepki çekti

İzolasyon çalışması yapan işçinin üzerine balkon çöktü: 1 ölü

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, TFF Kura Çekimine Katıldı

FTSO, Telmessos Toplantıları’nda genç işsizliği, cinsiyet eşitsizliği ve kayıt dışı istihdam mercek altına alındı

Etkili Hutbe Okuma Yarışması’nda Muğla İl Finali Gerçekleştirildi