Bucaspor 1928 disipline sevk edildi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, geçtiğimiz hafta şampiyonluğa koşan ve haftalardır kaybetmeyen Bucaspor 1928'i Murat Yılmaz ve Ali Ceylan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etmişti.

  • 770
Bucaspor 1928 disipline sevk edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bu skor karşısında şoka uğrayan Bucaspor taraftarı sinirlerine hâkim olamadı. Yaklaşık 250 kişiden oluşan taraftar grubu tribün koltuklarını kırarak sahaya fırlatmıştı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bucaspor 1928 kulübünü “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52.maddesi uyarınca disipline sevk edilmesine karar verdi.
Aynı müsabakada Oktay Balcı’ya yumruk attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören Mazlum Demir ve kırmızı kartın ardından hakeme ettiği hakaretten dolayı kırmızı kart gören Alper Kadir Duruk, “kural dışı hareket”, “sportmenliğe aykırı hareket” ve “hakaret” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi.  
Karşılaşma sona erdikten sonra sosyal medyadan hakaret içerikli yorum yapmasından dolayı Bucaspor 1928 futbolcusu Lokman Gör, “hakaret” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41.maddesi uyarınca tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
Bucaspor 1928 takımı doktoru Rüstem Bektaş ile takım antrenörü  Ertuğrul Dağaltın “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildi.
 

Bakmadan Geçme