Bölgenin en büyük parkı sessizliğe büründü 

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan ve bölgenin en büyük parklarından birisi konumunda olan Şehit Fethi Bey Parkı, sessizliğe büründü. İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve dünya geneline yayılan korona virüsüne karşı Fethiye'de de vatandaşlar temkinli davranıyor. Bu kapsamda çocuk parklarında da bir sessizlik hakim. 

  • 6638
Bölgenin en büyük parkı sessizliğe büründü 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Belediyesi tarafından yapılan ve bölgenin en büyük parklarından birisi konumunda olan Şehit Fethi Bey Parkı, sessizliğe büründü. İlk olarak Çin’de ortaya çıkan ve dünya geneline yayılan korona virüsüne karşı Fethiye’de de vatandaşlar temkinli davranıyor. Bu kapsamda çocuk parklarında da bir sessizlik hakim. 

68 bin metrekare alan üzerine kurulan Şehit Fethi Bey Parkı; çocuk oyun alanları, bisiklet ve koşu yolları, fitness istasyonları, kaykay parkı, basketbol sahası, açık hava kütüphanelerinin yanı sıra daha birçok aktivite ile Fethiye’de yaşayanların çekim merkezi konumundaydı. Yaşanan son olayların ardından Fethiye’nin yaşam merkezi olarak nitelendirilen Şehit Fethi Bey Parkı, büyük bir sessizliğe büründü. 

Hemen hemen günün her saatinde çocukların oyun oynadığı, gençlerin ve vatandaşların spor yapıp; dinlendiği ve zaman geçirdiği Şehit Fethi Bey Parkı deyim yerindeyse eski günlerini arıyor. Her yaştan insana hitap eden parkın sahil kesimini, olta balıkçılarının uğrak yerlerinden birisiydi.  

  
 

Bakmadan Geçme