BOKSÖR SONGÜL ALMANYA YOLUNDA

Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı, Antrenör ve aynı zamanda sporcu Songül Ayten, 22 Ekim'de Almanya Münih'te çıkacak olduğu karşılaşmaya hazırlanıyor. 6 aydır bu karşılaşma için hazırlandığını belirten Boksör Songül, bu zorlu yolda maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

  • 1934
BOKSÖR SONGÜL ALMANYA YOLUNDA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1992 doğumlu Boksör Songül Ayten, 22 Ekim’de Almanya Münih’de çıkacak olduğu maçın hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde antrenmana başlayan Boksör Songül yeri geldiğinde günde 4 antrenman yapıyor. 6 aydır ise bu karşılaşma için hazırlanan Fethiyeli boksör, içinde bulunduğu zorlu süreçte maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti.
KULÜBÜ’NÜN BAŞKANI AYNI ZAMANDA ANTRENÖRÜM
Kendisinden ve kulübünden bahseden Boksör Songül Ayten,’’ 1992 Fethiye doğumluyum. Fethiye Gençlik Spor Kulübü’nün başkanı aynı zamanda antrenörüyüm. Burada savuma sporları yapıyoruz. Muaythai, kick boks, boks, MMA gibi. Bay bayan olmak üzere ortalama 175 sporcumuz kayıtlı’’ ifadelerini kullandı.
22 EKİM’DE ALMANYA MÜNİH’TE BOKS MAÇIM VAR
Konuşmasına devam eden Boksör Songül,’’ Ben profesyonel boks yapıyorum. 22 Ekim’de Almanya Münih’te boks maçım var. Ona hazırlanıyorum. 5 yıldır bu sporun içindeyim. Aslında branşım Muaythai. Sonrasında profesyonelliğe geçtim ve boks branşını seçtim. İlk maçımı yine Almanya Munih’de yapmıştım. Şimdi ise ikinci maçıma hazırlanıyorum. 6 aydır bu karşılaşma için hazırlanıyorum’’ dedi.
MADDİ VE MANEVİ DESTEK GEREKİYOR
Maddi ve manevi desteğin gerektiğini belirten Fethiyeli Boksör,’’ Hazırlıklarımızı sürdürüyorum ama bazen maddi ve manevi destek gerekiyor. Onlarda birazcık zorlanıyoruz. Hedefim kemeri almak. Fakat önümde ki karşılaşmaları almam gerekiyor. Daha ikinci karşılaşmama çıkacağım. Önümde ki tüm maçları kazandıktan sonra kemer maçına çıkmak istiyorum. Fakat bunları yapabilmem için maddi ve manevi desteğe ihtiyacım var. Antrenmanlara çok sıkı hazırlanıyorum. Sabah 5’te kalkıyorum. Yeri geliyor günde 4 antrenman yapıyorum ve aynı zamanda antrenörlük de yapıyorum. Süreç bu şekilde ilerliyor’’ diye konuştu.
BOKSÖR SONGÜL ALMANYA YOLUNDABOKSÖR SONGÜL ALMANYA YOLUNDABOKSÖR SONGÜL ALMANYA YOLUNDA

Bakmadan Geçme