Bodrum'un En İyi Kamp Alanları Belli Oldu

Gezi ve seyahat listeleri paylaşan internet sitesi geziliste.com, Ege Bölgesi'nin en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Bodrum'un en iyi kamp yerlerini belirledi.

  • 676
Bodrum'un En İyi Kamp Alanları Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gezi ve seyahat listeleri paylaşan internet sitesi geziliste.com, Ege Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Bodrum’un en iyi kamp yerlerini belirledi.

Bodrum'un En İyi Kamp Alanları Belli Oldu
Hazırladığı liste içeriklerle gezginlere yol gösterici olmayı amaçlayan geziliste.com, Bodrum’da bulunan kamp yerleri arasından en iyilerini liste haline getirdi.


Çeşitli platformlardaki kullanıcı yorumlarına göre listeyi hazırlayan internet sitesi Gezi Liste, Bodrum’un en iyi kamp alanlarını belirledi. “Yol Açık, Yola Çık” sloganıyla içeriklerini paylaşan geziliste.com’un belirlemiş olduğu o kamp alanları şu şekilde:


Ecofarm Camp & Hostel


Tabiatın kucakladığı, narenciye ağaçlarının dans ettiği Gümüşlük’teki Ecofarm Kamp ve Hostel, doğanın içinde kendine bir yer bulmuş bir cennet gibi. Kuş cıvıltılarıyla resital sunan bu mekân, şehrin gürültüsünden uzak, dinginlik arayanların rotası.
Burada, odalarda konaklayabilir ya da çadır kurarak doğayla bütünleşebilirsin. Tüplü dalıştan danslı partilere, meditasyondan atölyelere, tekne gezilerinden macera dolu dalışlara kadar pek çok etkinlik burada hayat buluyor.


Çınar Kamping


Bitez’in gözde noktalarından biri olan Çınar Kamping, karavan veya çadırınızı denizin kıyısına kurabileceğiniz özel bir alan sunuyor. Bodrum’un denizle iç içe olan bu kamp alanı, konum itibariyle eşsiz bir deneyim sunuyor.


Sahilin hemen yanı başında olması ve şehir merkezine yakın konumu, doğaseverlerin tercihi haline geliyor. Kamp alanına, sahile yürüme mesafesinde olmanın yanı sıra kendi aracınız veya toplu taşıma ile kolayca ulaşabilirsiniz. Kamp alanının zemini çakıl taşlarıyla kaplı, bu sebeple mat kullanmanız önerilir.


Ilgınlar Camping & Plaj


Turgutreis'in gözde kamp noktalarından Ilgınlar Camping & Plaj, huzur arayanların kalbinde taht kurmuş bir adres. Burası, sessizlik arayanlar için gerçek bir vaha. Çadır kurmak isteyenlerin yanı sıra denizle bütünleşmek isteyenler için de ideal bir nokta.


Plaja sadece birkaç adım mesafede bulunan bu kamp alanı, yeşillikler arasında kaybolabileceğiniz bir doğa cenneti sunuyor. Deniz sakin, plaj temiz ve taşsız, bu da burayı denizle buluşmak için mükemmel kılan detaylar arasında.


Kaynak: https://geziliste.com/bodrum-kamp-alanlari/

Bakmadan Geçme