Bodrum'da otelde tanıştı, Adana'da şok yaşadı
Adanalı genç, Muğla'da tanıştığı kadınla Adana'da düğün yaparak evlendi. Gelin, henüz resmi nikah yapılmadan düğünden 6 gün sonra altınları alarak kaçtı. Gururunun kırıldığını söyleyen genç, 'Maddiyat önemli değil ama bana hep yalan söylemiş. 10 yaşında çocuğu varmış, evlenmeden evleneceğiniz kişiyi iyi araştırın' dedi. İddiaların odağındaki gelin ise suçlamaları kabul etmedi.
“Detaylıca kurulmuş bir oyun var”
Başka kişilerinde bu tür tuzaklara düşmemesi için uyarılarda bulunan genç, "Kimse benim gibi böyle tuzağa düşmesin. Gerçekten insanlar evleneceği kişinin e devletine baksın. Acele etmeyin, çok dikkat edin. Ben böyle bir insan olduğunu hiç düşünmedim. Detaylıca kurulmuş bir oyun ve plan var" ifadelerini kullandı.
Öte yandan İHA muhabirinin ulaştığı S.B. ise, "10 yaşında çocuğum olduğunu öğrendi ve kaldıramayacağını söyledi. Düğünde takılan altınlarda sahteydi, ben altın almadım" diyerek hakkındaki iddiaları reddetti.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Antalya-Denizli Yolu'nda otomobil şarampole devrildi: 4 yaralı
Otgöz’den Fethiyespor ziyareti, stadyum süreci değerlendirildi
Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nden Esnaf Odası’na hayırlı olsun ziyareti
Muğlalılar Beykoz Deplasmanında Muğlaspor’u Yalnız Bırakmadı
Fethiye’de Psikolog Koçak'tan net mesaj: Haklı çıkmak değil, anlamak önemli
Datça Çomarlık'ta kanalizasyon sorunu sona eriyor