Bodrum'da Bayram Bereketi Yaşanıyor

9 günlük bayram tatilinin ilk gününden itibaren, tatilciler Bodrum'a akın etmeye başladı. 100 bine yakın aracın giriş yaptığı kente girişler devam ediyor. 

  • 328
Bodrum'da Bayram Bereketi Yaşanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esnaf yaşanan yoğunluğu bayram bereketi olarak yorumlarken, Bodrumlular trafik yoğunluğundan ve aşırı kalabalıktan şikâyetçiler Kurban Bayramı’nda Muğla’nın sahil kentleri 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen tatilcilerle adeta doldu, taştı. Bodrum’a tatilin ilk 3 gününde 80 bin civarında araç giriş yaparken, bayramın son gününde bu sayının 100 bine yaklaştığı tahmin ediliyor. Milas Bodrum karayolunda belli noktalarda yoğunlaşan trafik nedeniyle araçlar adeta adım adım ilerlemeye devam ediyor.

“Bayram hem yazı hem de bereketi getirdi”
Bayram tatiliyle birlikte yaz mevsiminin yağışlı havaların ardından gerçek anlamda geldiğini ifade eden Bodrum esnafı, yaşanan yoğunluktan memnun olduğunu ifade ederek; “Yağışlarla birlikte serin giden havalar, bayram tatili ile birlikte bir anda ısındı. Üstüne bir de bayram eklenince yabancı turistlerin ardından yerli turistler de geldi. Bizim için sezon bugünlerden itibaren gerçekten başlamış oldu. Bayram bereketi ile birlikte geldi.” diye konuştu.

“Trafik işkence haline geliyor”
Bodrumlularsa bayramın 3. gününde bile hala Bodrum’a gelmeye devam eden araçların yoğunluğuna dikkat çekerek; “Tabii ki insanlar bayramını kutlayacak, tatilini yapacak. Fakat bu yollar, bu kadar trafiği kaldırmıyor. Bodrum’a yaklaşmaya başladığınız andan itibaren araç kuyruklarında adım adım ilerlemeye başlıyorsunuz. Şehir içi trafiğindense bahsetmeye gerek yok. Bu konuya çözüm bulunması şart.” dediler.
 

Bakmadan Geçme