Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı iş birliğiyle muhtemel afetlere karşı halkın bilinçlendirilmesi ve etkin bir afet yönetimi sağlanması amacıyla bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşlara afetlere hazırlık konusunda bilgi verilerek volkanik patlama ve tsunami önlemlerine dair broşürler dağıtıldı.
Ekipler, Bodrum merkez başta olmak üzere Turgutreis, Gümüşlük, Peksimet, Dereköy, Akyarlar, Yahşi, Müsgebi, Gümbet ve Bitez mahallelerinde depreme hazırlık konusunda bilgilendirme yaparak işletmelere broşürler astı.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Gerçek Fethiye Gazetesi arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.