BELEDİYEMKART UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ

Fethiye'de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yerel esnaflara katkı sağlamak amacıyla planlanan BelediyemKart uygulaması hayata geçti.

  • 1404
BELEDİYEMKART UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölge esnafına ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlayacak olan BelediyemKart uygulaması hayata geçti. Gururluyuz çünkü yurttaşımızın yanındayız sözüyle yola çıkılan proje için başvuru linki: https://www.fethiye.bel.tr/Belediyem-Kart
“GURURLUYUZ ÇÜNKÜ YURTTAŞIMIZIN YANINDAYIZ”
Proje hakkında açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bir sözü tekrar yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kartla, birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğu bütün ürünleri bölgemizdeki yerel esnafımızdan tedarik edebilecekler. Buradaki amacımız, her zor durumdaki vatandaşlarımıza katkı sunabilmek, aynı zamanda da, bölge esnafına katkı sunabilmek adına bu kartı hayata geçiriyoruz. Pandemi süreci boyunca, Fethiye’mizdeki bütün esnaflarımız ciddi zararlar gördü. Bir nebze onlara katkı sunabilmek adına projeyi hayata geçiriyoruz. Fethiye’mizdeki bütün yerel işletmelerimizi Belediyemizin web sayfasındaki linke bekliyoruz. Oraya giriş yaptıkları takdirde, onlarla birlikte alışveriş yapacak vatandaşlarımız. Hem vatandaşımız karlı çıkacak hem de bölgemizdeki yerel esnafımız. Bugünden itibaren, bölgemizdeki bütün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’müze başvurmaya davet ediyorum. Belli kriterler var, ihtiyaç sahiplerine göre derece derece belirlenip, birinci derece öncelikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza göre kartları dağıtacağız. Fethiye’miz için de güzel bir proje şimdiden de, hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme