Behçet Saatcı, Alim Karaca'nın sözlerini hatırlatarak eleştirdi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Cami Mahallesi buluşmasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın performansını sert bir dille eleştirdi. Saatcı, Karaca'nın 2019 seçimlerinde verdiği sözleri tek tek okuyarak '38 sözün sadece 6 tanesini yerine getirmişler, Karar sizin' dedi. 

  • 642

Seçim atmosferi giderek artarken, adaylar mahallelerdeki toplantılarını sürdürüyorlar. Saatcı, Cami Mahallesi'nde yapacağı projeleri anlatarak destek istedi ve konuşmasının bir bölümünde Alim Karaca'yı eleştirdi. Saatcı, 2019 yılında Alim Karaca’nın verdiği sözleri tek tek hatırlattı. 38 ayrı verilen sözü okuyan Saatcı, 6 tanesinin yapıldığını belirterek bunlar için teşekkür ederek “Ama ben 5 yıl içinde bir teşekkür duymadım” dedi.

Saatcı, “2019’da verdikleri sözlere bakalım, yeni bisiklet yolları demişler, bir metre bisiklet yolu yok. Yeni otopark yok, ring sistemi yok, vatandaşlara ücretsiz kültür turları yok. Deppoy mevki, tarih, kültür, turizm kompleksi yok. Çocuk bakım evi yok, öğrenci yurtları yok, gençlik merkezi yok, yeni düğün salonları yok. Huzurevinin kapasitesi arttırılacakmış, var mı yok, yaşlı bakım merkezi var mı yok. Basketbol takımı diye bir şey kalmadı, 1.200 çocuğumuz spor yapıyordu, ortada Belediyespor yok. 38 tane vaatte bulunmuşlar, 6 tanesini yapmışlar” dedi.

Bakmadan Geçme