Baykal 'Yetki hemşerilerimden hizmet benden'

Yeniden Refah Partisi 1.sıra millet vekili adayı İsmail Baykal secim çalışmaları kapsamında halk ve esnaf buluşmalarına devam ediyor.

  • 339

 Ortaca ve Dalaman’da ziyaretler gerçekleştiren İsmail Baykal, “Halkımız da Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir teveccüh var sıktığımız her elde baktığımız her gözde gördüğümüz şu dur ki Muğla'nın ve Muğlalının umudu Yeniden Refah Partisidir. Partimizin hazırlamış olduğu ekonomi paketleri, proje paketleri ve milletimizi gerçek refaha kavuşturacak parti vaatlerini duyan bilen tüm vatandaşlarımızın tek umudunun milli görüş olduğunu yani bizlerin olduğunu görüyoruz ve inanıyoruz ki bu umut ışığı içinde 14 Mayıs’ta vatandaşlarımız bizleri hizmet makamı olan milletvekili vekilliğine yollayacaktır. Bu sorumluluğun bilincinde olarak bende onlara söz veriyorum yetki hemşerilerimden hizmet benden. Biz yeniden refah partisiyiz geçmişte zor şartlarda neler yaptıysak bugün fazlasını yapacağız.” Dedi
Bir vatandaşın size oy vereceğiz ama artık oylar ne olacak demesi üzerine, sistemin değiştiğini artık baraj sorunu olmadığını Dom sistemi içinde aldıkları oyların boşa gitmeyeceğini bildiren Baykal; “Baraj yok Yeniden Refah var” dedi. İsmail Baykal, “her oy değerli artık o sebeple milli görüşe verilen her oy yerinde ve doğru bir karardır” İfadelerini kullandı.
Ziyaretler sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Baykal, “Esnafımız merak etmesin milli görüş mecliste esnafımızın da sesi olacaktır. Girdi maliyetleri düşecek esnafımız ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak” Diye konuştu.
İsmail Baykal, çalışmalar kapsamında ilce koy ve ev ziyaretlerini Muğla teşkilatı ile gerçekleştireceğini belirtti.
 

Bakmadan Geçme