Basketbol Takımına Prim Dopingi

Türkiye Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'a, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nden prim dopingi. Hastane tarafından organize edilen kahvaltı programında oyunculara Merkezefendi Belediyespor maçının kazanılması halinde biner TL prim verileceği bildirildi. 

  • 2128
Basketbol Takımına Prim Dopingi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tarafından Ece Saray ModCafe’de düzenlenen moral kahvaltısı sohbet ortamında geçti. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı Selamettin Yılmaz, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Destek Hizmetleri Sorumlusu Özkan Kaptan, Turizm Direktörü Umut Sarı, Başantrenör Alkım Ay, teknik heyet ve basketbolcuların yer aldığı organizasyon; ModCafe’nin eşsiz ortamında gerçekleşti. 

Salı günü saat 19.00’da Beşkaza Spor Salonu’nda taraftarsız oynanacak karşılaşmayı Başhakem Sami Özel yönetirken, yardımcılıklarını Fatih Güler ve Samet Erdoğan yapacak. LH Fethiye Belediyespor taraftarları, salon dışında düzenleyecekleri organizasyon ile temsilcimizi yalnız bırakmayacak. 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Destek Hizmetleri Sorumlusu Özkan Kaptan yaptığı açıklamada, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor bir süreçten geçiyoruz. Dolayısıyla spor camiası olarak devletimizin ve hükümetimizin aldığı kararlara uymak zorundayız.Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak her zaman olduğu gibi takımımıza desteğimizi sürdürmeye kararlıyız. Bu nedenle MerkezefendiBelediyespor maçının kazanılması halinde bin TL prim açıkladık. Süper Lig Yolunda 5 bin Atkı projesinden de bin adet atkı alarak kulübümüze destek sağladık” dedi. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı Selamettin Yılmaz, “Bu organizasyondan dolayı Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne çok teşekkür ederiz. Dünden bugüne tüm sportif faaliyetlere destek oldular olmaya da devam ediyorlar. Takımımızın isim sponsoru ve hem maddi hem de manevi anlamda en büyük destekçisi. Tüm dünyada olduğu gibi korona virüsü ülkemizde de programları alt üst etti. Alınan önlemlere bakılırsa diğer ülkelere kıyasla başarılı çalışmalar yürütülüyor. Yaygın değil, vaka sayısı çok az. Fethiye’mizde de endişe edilecek bir durum yok. Alınan tüm kararlara uymak durumundayız. Biz oynayacağımız maç için hazırlıklarımızı son aşamaya getirdik” diye konuştu. 

Basketbol Takımına Prim Dopingi
Basketbol Takımına Prim Dopingi
Basketbol Takımına Prim Dopingi
Basketbol Takımına Prim Dopingi

Bakmadan Geçme