BAŞKAN TÜRETKEN'DEN 24 OCAK ETKİNLİKLERİNE DAVET

Düzenlenecek olan '24 Ocak Devrim Ve Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliği' için Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nursel Türetken açıklamada bulundu.

  • 852
BAŞKAN TÜRETKEN'DEN 24 OCAK ETKİNLİKLERİNE DAVET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“24 Ocak Devrim Ve Demokrasi Şehitlerini Anma Etkinliği” adı altında bir dizi etkinlik yapılacak. 24 Ocak günü gerçekleştirilecek olan bu etkinlikler için Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nursel Türetken açıklama yaptı.
“BU HAFTA, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İÇİN ÇOK ANLAMLI VE ÖNEMLİDİR”
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nursel Türetken, “24 Ocak ve 31 Ocak tarihleri arası Demokrasi ve Devrim Şehitleri Haftasıdır. Bu hafta, Atatürkçü Düşünce Derneği için çok anlamlı ve önemlidir. Bu nedenle 24 Ocak Salı günü önce saat 13.00 da Uğur Mumcu büstü önünde, saat 13.30 da Bahriye Üçok büstünün önünde, saat 14.00 da derneğimizin önünde anma etkinliği düzenledik. Tüm Fethiyelileri, tüm Fethiye’de yaşayanları, tüm dostlarımızı bu etkinliğimize davet ediyoruz. Bu etkinlikte Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu, Muammer Aksoy gibi değerlerimizi tekrar anmak istiyoruz. Biz unutmadık. Sizlere de unutturmak istemiyoruz. Yarın herkesi gönül dostlarımızı bekliyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme