Başkan Tokat Milas Belediyespor antrenmanını ziyaret etti

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyespor Voleybol Takımı'nın antrenmanını ziyaret etti. Antrenmanın bir bölümünü de takip eden Başkan Tokat, Pazar günü oynanacak maç öncesi takıma başarılar diledi.

  • 650
Başkan Tokat Milas Belediyespor antrenmanını ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Aralık Pazar günü saat 14.00’te TVF 1. Lig’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Voleybol Takımı’nı ağırlayacak olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu sezon 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 27 puan toplayan Filenin Efeleri, liderliği korumak için sahaya çıkıyor. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Pazar günü oynanacak önemli karşılaşma öncesi Voleybol Takımı’nın antrenmanını ziyaret etti. 
“Güçlü Bir Takımız Size Güveniyorum”
Antrenmanın bir bölümünü takip ettikten sonra oyuncularla konuşan Başkan Tokat, Milas Belediyespor Takımı’nın çok güçlü bir takım olduğunu belirterek, takıma güvendiğini ifade etti. Sezonun ilk yarısının son maçı olması sebebiyle kritik bir müsabakaya çıkılacağını belirten Tokat, “Geçtiğimiz sezon güzel bir süreç geçirdik, bu yılda da aldığımız galibiyetlerle sezona iddialı bir giriş yaptık. Bu sezondan güzel başarılar bekliyorum. Sizlere güveniyoruz, her zaman yanınızdayız.” dedi. Başkan Tokat’ın, “En büyük destekçinizim ama siz de şu servisleri artık bir düzeltin.” demesi salonda gülüşmelere sebep oldu. Antrenmanın bir bölümünü takip etmesinin ardından teknik ekiple kısa bir süre sohbet eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat oyunculara başarılar dilemesinin ardından salondan ayrıldı.  
 

Bakmadan Geçme