Başkan Tokat'tan '14 Mart Tıp Bayramı' mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • 748
Başkan Tokat'tan '14 Mart Tıp Bayramı' mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

14 Mart Tıp Bayramı, insan sağlığının kutsallığını ve tıbbın önemini hatırlamak ve kutlamak için bir araya geldiğimiz önemli bir gün olmakla birlikte, tıp camiasının büyük emeklerle yürüttüğü sağlık hizmetlerini ve insanlığa olan katkılarını hatırlamak için de bir fırsattır.

Tıp, insanlık tarihinin en saygın ve kutsal mesleklerinden biridir. İnsan sağlığını korumak ve iyileştirmek için çaba sarf eden hekimler, sağlık çalışanları ve tıp öğrencileri, büyük fedakârlıklar göstermektedirler. Her gün, binlerce kişiye şifa dağıtarak, insanların yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar.

Milas'ta da sağlık alanında büyük emekler veren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız bulunmaktadır. Onların özverili çalışmaları ve mesleklerine duydukları sevgi, ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmakta ve halkımızın sağlığını korumakta büyük bir rol oynamaktadır. Milas Belediyesi olarak bizler de sağlık alanında vatandaşlarımıza sunduğumuz etkin ve kaliteli hizmetlerle halk sağlığını önemsiyor, önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yakın tarihte açılışını gerçekleştirdiğimiz Gümüşlük, Hacı İlyas ve Burgaz Mahalleleri’nde ikamet eden yaklaşık 15 bin vatandaşımıza doğrudan hizmet veren Milas Belediyesi Şehit Polis Memuru Mehmet İşler ve Eşi Semiha İşler Sağlık Evi’miz ile ilçemizin önemli bir ihtiyacını da gidermenin gururunu yaşadık.

Tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı sunmak ve onların fedakârlıklarını bir kez daha takdir etmek istiyorum. Her biriniz, insan hayatına dokunarak, toplumumuzun sağlık ve refahı için önemli birer köprü görevi üstleniyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını, sağlıklı ve mutlu bir toplum olarak alacağımıza inancım tamdır.

Bu vesileyle, 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, aramızdan ayrılan tüm sağlık emekçilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Bakmadan Geçme