Başkan Öztürk 'Boş İşlerle Uğraşacak Vaktimiz Yok'

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalara cevap veren ilçe başkanlarından en son CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir sert sözlerle AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ü eleştirmişti. Şimdi de Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk'ten Mehmet Demir'e cevap geldi.

  • 1296
Başkan Öztürk 'Boş İşlerle Uğraşacak Vaktimiz Yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti le Başkanı Turgay Öztürk ile CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında sular durulmuyor. AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk geçtiğimiz günlerde CHP’yi ve CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı sert bir dille eleştiren açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya CHP İlçe Başkanı Demir çok sert bir dille cevap vererek Turgay Öztürk’e ağır sözler söylemişti. Yapılan bu açıklamaların ardından AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Mehmet Demir’in yaptığı açıklamalara cevap olarak basın açıklaması gönderdi.
“BOŞ İŞLERLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK”
Başkan Öztürk yaptığı açıklamada; “Siyaset dili nezaket gerektiren bir dildir. Eleştirebilir ancak hakaret edemezsiniz. Siyaset dili yanlış olan birini muhatap alacak değilim. Boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Biz bu makama hizmet için geldik. Sayın başkana tavsiyem, Genel kurulda Partimizin kıymetli delegelerinin kullandığı oyların kaçını aldığıma bir daha bakmasıdır. Kendisi bulmakta zorluk çekiyorsa bilgilendirmek amaçlı tarafına gönderebilirim “dedi. 
“KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR”
Siyasetin içerisinde 2004 yılından beri bulunduğunu ifade eden Öztürk “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Partimizin her zaman emrinde oldum. Verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da böyle olacak. Zat-ı Muhteremin hakkımda sarf etmiş olduğu basit ve hakaretvari sözlerin değerlendirmesini kıymetli hemşerilerimin takdirine bırakıyorum. Kem söz sahibine aittir” dedi.
“ELEŞTİRİMİZ DE NE KADAR HAKLI OLDUĞUMUZ CHP İLÇE BAŞKANININ HAZMEDEMEYEREK YAPTIĞI AÇIKLAMAYLA ORTAYA ÇIKMIŞTIR”
Turgay Öztürk Fethiyespor’un herkesin ortak değeri olduğunu ifade ederek devam ettiği açıklamasında “Futbol takımımıza bugüne kadar ne kadar destek oldular. Ancak başarı gelince kendilerini ön plana atmaktan da geri durmadılar. Eleştirimiz de ne kadar haklı olduğumuz CHP ilçe başkanının hazmedemeyerek yaptığı açıklamayla ortaya çıkmıştır. Dilleri anında kin ve nefrete dönüşmüştür. Ancak unutmamaları gereken bir şey vardır, biz Fethiyeli hemşerilerimizin emrindeyiz. Fethiye’mizi ilgilendiren sorunları dile getirmekten asla vaz geçmeyeceğiz. 
Sayın Başkan’a tekrar hatırlatmak isterim ki siyaset;  görgü, kalite, üslup, nezaket gerektirir. Aksi takdirde siyasetçi kimliğinizden uzaklaşırsınız, kin ve nefret dili üzerinize yapışır” dedi. 


 

Bakmadan Geçme